ÎN PRIMELE ŞASE LUNI, CertAsig a înregistrat creşteri ale numărului de prime subscrise aferente poliţelor de asigurare în construcţii şi transporturi

A.C.
Bănci-Asigurări / 14 iulie 2014

Compania de asigurări CertAsig a avut în primele 6 luni din 2014, faţă de aceeasi perioadă din 2013, o creştere de 45% a primelor subscrise aferente poliţelor de asigurare pentru clienţi din industria de construcţii şi o creştere de 78% a primelor subscrise pe poliţe de asigurare încheiate pentru companii ce activează în transporturi & logistică.

În primele 6 luni din 2014, CertAsig a crescut cu 25% numărul de companii-client din industria construcţiilor, realizând prime subscrise în acest segment de 734.109 euro.

James Grindley, CEO CertAsig a declarat: "În industria construcţiilor, riscurile sunt specifice şi doar o abordare personalizată şi bazată pe o bună cunoaştere a afacerilor clienţilor poate genera soluţii eficiente pentru companiile-client. Am reuşit o creştere de 25% a numărului de clienţi pe acest segment, pentru că ne-am concentrat pe produsele de asigurare dedicate pentru această industrie".

Cele mai utilizate produse de asigurare în această industrie sunt asigurarea lucrărilor de construcţii montaj şi a răspunderii constructorului (care include pagube materiale, răspunderi civile şi pierderi potenţiale de profit, cunoscută sub numele de CAR - contractors all risks) şi garanţiile contractuale (garanţii de participare la licitaţie, de bună execuţie, de restituire a avansului şi de mentenanţă), potrivit companiei de aigurări.

"În acest an, energia verde a fost un domeniu de creştere important pentru noi, pentru că eram deja pregătiţi cu soluţii avansate pentru asigurarea riscurilor în construcţia de ferme eoliene şi parcuri fotovoltaice', adaugă reprezentantul CertAsig.

Pe segmentul transport & logistică, CertAsig a înregistrat o creştere cu 17% a numărului de companii client, realizând aici un volum al primelor subscrise de 414.004 euro, respectiv o creştere de 78% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013.

CertAsig este o companie de asigurari românească având ca acţionar majoritar Royalton Capital Investors II, un fond privat de investiţii. Directorii executivi ai CertAsig sunt de asemeni acţionari în companie.

Principalii investitori ai Royalton Capital Investors II sunt Alpha Associates, Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (EBRD) şi Fondul European de Investiţii (EIF).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb