ÎNCEPÂND CU 1 MAI, BTCxChange îşi va înceta activitatea

A.I.
Piaţa de Capital / 28 aprilie 2018

Max Nicula: "Decizia vine ca urmare a faptului că BTCxChange a încetat să îşi mai deschidă noi conturi bancare"

BTCxChange, cea mai veche platformă de tranzacţionare de Bitcoin din România a anunţat, la începutul acestei săptămâni că, începând cu 1 mai, îşi va înceta activitatea. Totodată, exchange-ul le-a transmis clienţilor să îşi retragă toate fondurile existente pe platformă.

În mesajul trimis clienţilor pe data de 22 aprilie, BTCxChange menţionează: "Vă anunţăm că platforma BTCxChange va fi închisă începând cu data de 1 mai 2018. Tranzacţiile au fost oprite din 1 februarie, însă, până acum, aţi putut folosi portofelul intern pentru stocare Bitcoin. Vă rugăm să retrageţi toate soldurile din conturile dumneavoastră până pe data de 1 mai".

Max Nicula, CEO-ul platformei de tranzacţionare, ne-a precizat că această decizie vine ca urmare a faptului că BTCxChange a încetat să îşi mai deschidă noi conturi bancare, după ce, la începutul lunii februarie, BTCxChange a oprit transferurile în monedă fiduciară, ca urmare a închiderii, de către bănci, a mai multor conturi ale societăţii.

La acel moment, CEO-ul societăţii declara că sistemul bancar nu-i oferă exchange-ului posibilitatea să se dezvolte în ritmul propus.

Într-un interviu acordat Ziarului BURSA în luna februarie, Max Nicula preciza că echipa BTCxChange se va concentra, în continuare, pe proiecte în domeniul criptomonedelor.

Potrivit site-ului "coindesk.com", în septembrie 2016, compania anunţa că este posibil să fie vândută, fiind pregătită pentru închidere. Proprietarul de la acea vreme a start-upului, Horea Vuşcan, a spus că doreşte să se retragă şi să vândă exchange-ul.

Înainte de aceasta, BTCxChange a cerut utilizatorilor să îşi retragă toate fondurile după ce echipa sa a pierdut accesul la servere în septembrie 2014, la mai puţin de un an de la deschidere, mai notează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb