ÎNCEPÂND CU 12 SEPTEMBRIE, Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei

George Forcoş
Miscellanea / 9 septembrie 2016

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei începând cu 12 septembrie, ca urmare a finalizării lucrărilor de remediere la reţeaua de termoficare de pe bulevardul Ion Mihalache , iar linia navetă 624 se desfiinţează, anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, linia 24 va reveni pe traseul de bază de la interseclia bulevardul Ion Mihalache/strada Dr. Felix, pe bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti, Strada Berzei, până la capăt de linie "Vasile Pârvan", cu întoarcere pe strada Sf. Constantin, strada Ionel Perlea, strada Grigore CobăIcescu, Strada Berzei, strada Buzeşti, bulevardul Ion Mihalache, apoi traseul de bază.

Liniile 42 şi 45 vor reveni pe traseele de bază de la intersecţia bulevardul Ion Mihalache/ strada Dr. Felix, pe bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti, strada Alexandru Ioan Cuza, bulevardul Gheorghe Duca, până la terminalul "Gara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, strada Buzeşti, bulevardul Ion Mihalache, apoi traseele de bază.

Linia 46 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia şoseaua Nicolae Titulescu/ strada Dr. Felix, pe strada Dr. Felix, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti, strada Alexandru Ioan Cuza, bulevardul Gheorghe Duca, până la terminalul "Gara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, strada Buzeşti, bulevardul Ion Mihalache, strada Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de bază.

De la aceeaşi dată, în urma creării condiţiilor de circulaţie pe bulevardul Ion Mihalache în zona intersecţiei cu bulevardul Banu Manta, se reinfiinţează staţiile de autobuze "Bulevardul Banu Manta" (în ambele sensuri) pentru liniile 205 şi 300.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb