ÎNCEPÂND CU DATA DE 14 IULIE Lichiditatea acţiunilor Transport Trade Services va fi susţinută de BRK Financial Group

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 iulie 2021

Lichiditatea acţiunilor Transport Trade Services (TTS), intrate la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în urmă cu mai puţin de o lună, va fi susţinută, începând de la mijlocul săptămânii viitoare, de BRK Financial Group (BRK), după cum reiese dintr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Practic, Transport Trade Services a încheiat un contract prin care, brokerul din Cluj va presta servicii de Market Maker pentru companie pe o durată de doi ani cu posibilitate de prelungire, începând cu data de 14 iulie. Astfel, transportatorul de mărfuri pe Dunăre se alătură unei liste de companii precum Bursa de Valori Bucureşti, Antibiotice, Aages, Impact Developer & Contractor, MedLife, Romcarbon, TeraPlast şi Purcari, ce beneficiază de serviciile de Market Maker din partea BRK.

Market Maker-ul este participantul la sistemul de tranzacţionare al BVB care şi-a asumat rolul de a susţine lichiditatea unui instrument financiar, prin menţinerea în piaţă a unor oferte ferme de cumpărare şi vânare, în timpul sesiunilor bursiere. Ieri, cotaţia BRK a urcat cu 14,84%, până la 0,356 lei, titlurile brokerului din Cluj rămând fără ordine în ask.

Acţiunile Transport Trade Services au debutat la Bursa de Valori Bucureşti în data de 14 iunie, după o ofertă publică prin care acţionarii au vândut 50% din companie, operaţiune ce s-a încheiat la preţul de 19,2 lei/acţiune.

Pentru primele trei luni ale acestui, transportatorul naval de mărfuri a raportat un profit net de 15 milioane lei, cu 37% peste cel din perioada ianuarie-martie 2020, în timp ce veniturile totale au fost de 131,96 milioane lei, în creştere cu 1,6% comparativ cu cele din primul trumestru al anului 2020. TTS, împreună cu subsidiarele pe care le consolidează (TTS (Grup)), activează pe segmentul de servicii logistice integrate din bazinul Dunării, asigurând activităţi de expediţie de mărfuri, transport fluvial, operaţiuni portuare în mod special pentru cereale, minerale şi chimicale, precum şi alte activităţi conexe şi auxiliare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Parca se pomenea in prospect ceva de asta si de faptul ca actionarii nu vand timp de 6 luni. De ce e o stire acum? S-a schimbat ceva?

    Saltul de 14% pentru BRK pare enorm -- nu are cum sa fie asa profitabila treaba asta pentru ei. 

    1. nu e. o joaca pe brk sifurile. ping pong

      Vor face niste banuti din spread. Nu va fi un castig colosal, dar va fi un castig relativ sigur pt.ca TTS nu va fi extrem de lichida si va avea o evolutie laterala in range de +/-5%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb