ÎNCEPÂND DE ASTĂZI AROBS Transilvania beneficiază de servicii de Market Maker din partea BRK

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 18 ianuarie 2022

AROBS Transilvania beneficiază de servicii de Market Maker din partea BRK

Voicu Oprean: "Serviciile de Market Making reprezintă încă un pas pe care îl facem în direcţia planului nostru privind trecerea AROBS pe Piaţa Principală, până la începutul anului viitor"

AROBS Transilvania Software (AROBS), companie românească de IT specializată în furnizarea de soluţii software bazate pe cele mai noi tehnologii, beneficiază începând de astăzi de serviciile de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group (BRK), conform unui anunţ al operatorului pieţei noastre de capital.

Titlurile producătorului de software au fost listate în piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în 6 decembrie 2021, iar compania are în prezent o capitalizare de 1,1 miliarde de lei (228,5 milioane de euro), înregistrând o creştere de 28% faţă de momenul listării.

Voicu Oprean, directorul general la AROBS Transilvania Software, a spus: "Ne bucurăm că într-o lună de la debutul nostru la Bursa de Valori Bucureşti am reuşit să depăşim pragul de un miliard de lei în ceea ce priveşte capitalizarea AROBS. Încrederea investitorilor ne onorează şi motivează întreaga echipă AROBS să utilizeze la maximum oportunităţile pieţei de capital şi să livreze cât mai bine. Astfel, parteneriatul încheiat cu BRK Financial Group pentru implementarea programului de Market Making va contribui la creşterea lichidităţii AROBS pe piaţa AeRO şi va aduce plus valoare pentru acţionarii noştri. Totodată, serviciile de Market Making reprezintă încă un pas pe care îl facem în direcţia planului nostru privind trecerea AROBS pe Piaţa Principală, până la începutul anului viitor".

BRK Financial Group va asigura pentru AROBS cotaţii ferme pentru cel puţin 60.000 de acţiuni la cumpărare şi la vânzare, cu un spread maxim între preţurile de cumpărare şi vânzare de 3%. Perioada minimă pentru menţinerea în piaţă a ofertei de cumpărare şi vânzare este de 90% din timpul unei şedinţe de tranzacţionare, conform BVB.

Market Makerul Emitentului este participantul la sistemul de tranzacţionare al BVB care şi-a asumat rolul de a susţine lichiditatea unui instrument financiar.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu e interesant ca astea de semneaza cu BRK pentru MM au acelasi pattern? Asta,HAI si cate altele.Inainte de a se semna contractul cumpara si ridica pretul violent,dupa aia le plaseaza zilnic,prin picurare,alora care cred ca s-a intamplat o chestie cu emitentul,se stie ceva,a inceput marele trend crescator secular hahaha

    1. creşterea lichidităţii sau stabilirea artificiala a cotatiei?:

      timpul o sa ne spuna

      pe principala nu se observa lichiditate desi sunt zeci care au market maker

      intra si in tot felul de indici si lichiditate ioc 

      Hai sa vedem si despre ce companie vorbim. Arobs nu e orice SRL infiintat in pandemie, transformat pe repede inainte in SA si listat. Si oricum pe termen lung pretul se aliniaza la fundamentale.

      da, dar de la 1,4 lei la 2,6 lei nu stiu despre ce fundamente vorbim

      Explozia pe AROBS a fost mai degraba un "momentum", oricum societatea arata foarte bine fata de multe AeRo. Daca externul "crapa" din orice motiv, putin conteaza "fundamentele", directia va fi spre "sud".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb