iNES Group va administra sistemul de măsurare a perfomanţelor site-urilor web româneşti

comunicat
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 iulie 2007

Sistemul de măsurare a performanţelor site-urilor web româneşti care oferă date referitoare la trafic, audienţă şi profilele socio-demografice ale utilizatorilor site-urilor auditate de BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) a fost instalat în data center-ul iNES Group. Această decizie a fost luată în urma şedinţei Adunării Generale a Departamentului de Internet BRAT, din 10 mai 2007 atunci cand membrii Adunării au stabilit rezultatele selecţiei de oferte, în favoarea iNES Group. Providerul de internet oferă pentru BRAT serviciile de colocare a serverelor şi conectivitatea Internet, necesare realizării proiectului în condiţii optime de securitate şi funcţionalitate.

"Studiul BRAT de măsurare a performanţelor site-urilor web se adresează advertiserilor şi proprietarilor de siteuri web activi pe piaţa de publicitate online. Piaţa publicităţii online în România este estimată la 8.5miloane EUR în 2007 şi din acest motiv administrarea unui asemenea sistem constituie o sarcină foarte importantă pentru iNES Group Vom încerca să asigurăm cele mai bune condiţii de vizibilitate web pentru proiectul BRAT", a declarat Lucian Bîlă, Director Vânzări iNES Group.

Licitaţia pentru achiziţionarea sistemului de măsurare a performanţelor site-urilor web a fost câştigată de compania germană Spring GmbH. Contractul cu iNES Group a fost semnat pentru o durată iniţială de doi ani, având posiblitate de prelungire după expirarea acestei perioade.

Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI) al BRAT se află în plin proces de implementare a sistemului de măsurare pe site-urile companiilor membre ale Departamentului Internet al BRAT. Editorii site-urilor pot beneficia de rezultatele acestui sistem pentru site-urile proprii după afilierea la BRAT şi contribuind la realizarea studiului.

Iniţierea studiului SATI a început în iulie 2006, ca răspuns la creşterea importanţei mediului online, această acţiune fiind o continuare firească a eforturilor depuse de BRAT, de la înfiinţare, de a oferi industriei de publicitate din România cifre corecte, credibile şi independente cu privire la datele de difuzare sau audienţă înregistrate de diferitele produse media.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb