ING Bank Romania aderă la programul IMM Invest

A.M.
Bănci-Asigurări / 30 aprilie 2020

Bogdan Boteanu

Bogdan Boteanu

ING Bank anunţă că s-a alăturat programului IMM Invest încă din primele zile, acesta fiind cel mai mare program destinat garantării creditelor întreprinderilor mijlocii, mici şi micro-firmelor, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Astfel că, în procesul de înscriere, clienţii pot indica ING Bank ca primă opţiune. Programul se adresează categoriilor de clienţi vizaţi de acest program, clienţi deserviţi de divizia Mid Corporate Banking.

Bogdan Boteanu, Head of Mid Corporate Banking, ING Bank Romania, a declarat: "Toate eforturile pe care le depunem în această perioadă sunt aliniate cu strategia noastră de a ne sprijini clienţii să depăşească dificultăţile din această perioadă. Căutăm soluţii care să completeze oferta băncii şi consultanţa relevantă pe care o oferă colegii noştri din ţară, care sunt în legătură cu clienţii. Resursele noastre sunt direcţionate spre a ne sprijini clienţii din acest segment, poate cel mai încercat în aceste zile".

Potrivit sursei citate, programul IMM Invest al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a fost conceput pentru a asigura lichidităţile pentru derularea activităţii curente sau pentru proiecte de investiţii. Astfel, companiile interesate pot aplica pentru accesarea finanţării pentru realizarea de proiecte de investiţii şi/ sau pentru finanţarea capitalului de lucru.

Valoarea cumulată maximă a creditelor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul programului nu poate depăşi 10.000.000 de lei pentru investiţii şi până la 5.000.000 de lei pentru capital de lucru.

Sursa citată menţionează că, IMM-ul trebuie să prezinte instituţiilor de credit garanţii colaterale, care, în cazul creditelor de investiţii, împreună cu garanţia de stat şi ipoteca legală imobiliară şi/ sau mobiliară asupra activelor finanţate din credit, acoperă în proporţie de cel puţin 100% valoarea finanţării.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor ING, creditele garantate în cadrul Programului nu pot fi utilizate pentru refinanţarea altor credite în derulare ale beneficiarului şi nici pentru implementarea proiectelor finanţate din ajutoare de stat/ fonduri europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb