Întâlniri-dezbatere organizată de CCI Prahova şi UGIR Prahova

F. A.
Companii / 9 aprilie 2012

Întâlniri-dezbatere organizată de CCI Prahova şi UGIR Prahova

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, în colaborare cu Uniunea Generală a Industriaşilor din România - UGIR Prahova, a organizat vineri, 6 aprilie, la Sala < Europa >, de la sediul C.C.I. Prahova, o întâlnire-dezbatere pe teme de fiscalitate, intitulată < Codul Fiscal - noile prevederi fiscale aplicabile începând cu data de 1 ianuarie 2012 >, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Acţiunea, iniţiată şi organizată de două dintre cele mai puternice şi mai active organizaţii neguvernamentale din ţară, care reprezintă şi apără interesele membrilor comunităţii de afaceri, s-a constituit într-un mediu fertil de discuţii şi dezbateri, pe teme de stringentă actualitate fiscală, între cei peste 100 de reprezentanţi ai firmelor prahovene şi cei ai aparatului guvernamental - la nivel central şi local, pornind de la noile prevederi ale Codului Fiscal, aplicabile începând cu acest an.

Tematica acestei întâlniri-dezbatere, prin caracterul său deschis, a permis reprezentanţilor firmelor să aducă în atenţia factorilor de decizie, în ceea ce priveşte problematica fiscalităţii în România, problemele cu care mediul de afaceri se confruntă în perioada actuală, odată cu aplicarea noilor prevederi fiscale.

La capătul unor discuţii interactive, s-au desprins trei propuneri extrem de interesante care vor fi supuse atenţiei, în perioada imediat următoare, autorităţilor competente. Astfel, s-a propus înfiinţarea, ca proiect pilot la nivelul judeţului Prahova, sub coordonarea Prefecturii, a unui Consiliu Consultativ al Oamenilor de Afaceri, similar celui înfiinţat la nivel naţional de către premierul Mihai Răzvan Ungureanu, rolul acestuia la nivel local fiind de coagulare a problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri local şi găsirea de soluţii pentru depăşirea lor. În al doilea rând, s-a propus crearea unei comisii de lucru între conducerile judeţene ale UGIR, DGFP şi ANAF, pentru armonizarea legislaţiei şi a problematicii financiar-contabile pentru agenţii economici şi, nu în ultimul rând, stabilirea unui program comun de acţiuni al UGIR Prahova şi CCI Prahova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb