InteRo Property Development va investi 54 milioane euro pentru dezvoltarea unor proiecte rezidenţiale premium în nordul Bucureştiului

G.D.
Companii / 14 aprilie 2022

Familia Topolinski

Familia Topolinski

InteRo Property Development, companie deţinută de familia de investitori canadieni Topolinski, are planuri de dezvoltare cu o valoare combinată de 54 milioane de euro în primul proiect rezidenţial premium şi, respectiv, un complex de vile, lucrările de construcţie urmând să fie lansate în a doua jumătate a acestui an, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei date, primul proiect premium al dezvoltatorului, cu 200 de apartamente, va fi amplasat într-o zonă exclusivistă din Pajura, în nordul Bucureştiului. InteRo a finalizat recent achiziţia integrală a unui teren care, împreună cu un teren adiacent pe care îl deţinea deja, însumează o suprafaţă de 8.000 mp. Proiectul deţine Planul Urbanistic Zonal (PUZ) şi Certificatul de Urbanism (CU) necesare emiterii Autorizaţiei de Construcţie. Lucrările de construcţie sunt planificate să înceapă la sfârşitul acestui an, în trimestrul IV.

"Acest proiect va prezenta elemente avansate de design, care nu se regăsesc în acest moment pe piaţa din România", subliniază Michael Topolinski, fondatorul InteRo. "Credem că România este pregătită pentru un plus de inovaţie, în pofida provocărilor actuale care ridică semne de întrebare cu privire la piaţa construcţiilor pe termen mediu. Familia noastră îşi menţine angajamentul şi planurile importante de investiţii în România, pe care noi o considerăm a fi o piaţă solidă în următorii ani. În plus, pe măsură ce creştem portofoliul, ne propunem să aplicăm în mod consecvent inovaţia tehnologică pentru a ne îmbunătăţi proiectele".

Un proiect rezidenţial separat planificat de InteRo va cuprinde 28 de vile exclusiviste pe terenul său de 17.100 mp din Tunari, la nord de Bucureşti. Lucrările de construcţie sunt programate să demareze în luna iunie.

Ambele dezvoltări vor fi incluse în InteRoVerse, platforma tuturor proprietăţilor imobiliare InteRo care foloseşte soluţia digitală Bright Spaces. Luna trecută, compania a anunţat un parteneriat pe 5 ani cu start-up-ul românesc prop-tech, ca prim pas într-o strategie mai amplă, pe termen lung, prin care familia Topolinski vizează utilizarea tehnologiei ca element de diferenţiere într-o piaţă dinamică şi competitivă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb