Intesa Sanpaolo donează 10 milioane de euro pentru a sprijini măsurile de solidaritate pentru poporul ucrainean

G.U.
Bănci-Asigurări / 7 martie 2022

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo

Grupul Intesa Sanpaolo va dona 10 milioane de euro pentru a sprijini măsurile de solidaritate şi ospitalitate pentru poporul ucrainean, conform unui comunicat de presă. Donaţia Băncii va fi destinată sprijinirii activităţii organizaţiilor locale şi internaţionale, care vor fi identificate în curând.

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo, a explicat intervenţia Grupului:

"Intesa Sanpaolo a fost întotdeauna profund implicată în comunităţile sale, printre oamenii din teritoriile în care îşi desfăşoară activitatea. În calitate de grup bancar european lider şi singura bancă italiană prezentă în Ucraina, intenţionăm să dăm un semn concret de apropiere poporului ucrainean afectat de această gravă urgenţă umanitară."

"Această iniţiativă se adaugă celor deja existente initiate pentru a-i ajuta pe oamenii noştri din subsidiara ucraineană Pravex, colegi care nu au încetat niciodată să susţină ţara, să deschidă sucursale şi să asigure servicii bancare în circumstanţe severe. Rămânem aproape de ei şi de familiile lor şi le mulţumim încă o dată. De asemenea, vreau să le mulţumesc oamenilor noştri din subsidiarele din Slovacia, Ungaria, România şi Moldova pentru ceea ce fac pentru a primi şi susţine colegii noştri ucraineni.

"În urma deciziei adoptate împreună cu preşedintele Consiliului de Administratie Gian Maria Gros-Pietro, Grupul îşi propune să ofere 10 milioane de euro pentru a sprijini proiectele de solidaritate şi ospitalitate pentru cei afectaţi de această criză. Urgenţa umanitară din ce în ce mai gravă face ca aceasta să fie o iniţiativă absolut necesara, pentru a oferi ajutor concret şi imediat, atât acum, cât şi în viitoare.

"Pe lângă aceasta, pregătim o campanie de strângere de fonduri prin intermediul platformei noastre non-profit de crowdfunding For Funding, menită să combine sprijinul nostru suplimentar cu fondurile pe care le putem mobiliza pentru a sprijini persoanele aflate în nevoie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb