ÎNTRE 1 ŞI 5 MARTIE: Unităţile de învăţământ din municipiul Deva îşi vor desfăşura activităţile conform scenariului galben

A.P.
Miscellanea / 27 februarie 2021

Unităţile de învăţământ din municipiul Deva îşi vor desfăşura activităţile conform scenariului galben

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a anunţat că toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului galben în intervalul 1 - 5 martie, scrie News.

Scenariul galben presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie. De asemenea, acest scenariu înseamnă şi participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase sau ani de studiu.

"În urma asigurărilor conducerii societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva - Termocentrala Mintia, referitoare la furnizarea agentului termic, implicit a apei calde de consum şi a încălzirii în municipiul Deva, în perioada 1 - 5 martie 2021, toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva, vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului 2 (scenariul galben), stabilit în funcţie de rata de incidenţă de la nivelul localităţii, în conformitate cu Ordinul Comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii nr. 3235/93/04.02.2021", arată un comunicat de presă semnat de inspectorul şcolar general, profesorul Ilie Pârvan.

Conform sursei citate, în perioada 22.02.2021 - 26.02.2021, un număr de 11 unităţi de învăţământ devene au asigurat desfăşurarea activităţilor didactice în sistem online, urmare a comunicatului societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva - Termocentrala Mintia, prin care anunţa sistarea furnizării agentului termic în municipiul Deva.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb