Investiţie de 14 milioane de dolari a companiei Tenaris, în Zalău

Companii / 19 aprilie 2015

Investiţie de 14 milioane de dolari a companiei Tenaris, în Zalău

Compania siderurgică Tenaris a investit 14 milioane de dolari într-un centru de training pentru cei 1.700 de angajaţi proprii, inaugurat ieri, la Zalău, în prezenţa premierului Victor Ponta, ministrului Transporturilor, Ioan Rus, al reprezentanţilor companiei, în frunte cu CEO Tenaris, Paolo Rocca şi al autorităţilor locale şi judeţene.

Premierul Victor Ponta a precizat, citat de Agerpres: "Tenaris este exact acel gen de companie pe care şi-o doreşte orice ţară, orice comunitate locală, orice Guvern, pentru că înseamnă investiţii substanţiale pe termen mediu şi lung, înseamnă locuri de muncă - peste 1.000 de locuri de muncă doar în Zalău, înseamnă tehnologie modernă şi o mentalitate corporativă modernă şi se adaugă ceva, de care România are foarte mare nevoie, şi anume latura educaţională şi de pregătire profesională. Pentru că asta înseamnă trecerea la un alt nivel al investiţiilor făcute în România. Asta înseamnă că România trece la un nivel superior al investiţiilor în zona economică, în educaţie, în cercetare şi cu o perspectivă pentru care sunt optimist".

CEO Tenaris, Paolo Rocca, a subliniat că toate investiţiile din România ale companiei, din Zalău, Ploieşti, Bucureşti sau Călăraşi, în valoare totală de circa 370 milioane de dolari, s-au bucurat de sprijinul autorităţilor locale şi guvernamentale, pentru succesul pe termen lung al afacerilor derulate în ţara noastră. Paolo Rocca a menţionat că deşi compania şi-a redus veniturile, din cauza crizei globale a petrolului, investiţia din România este cea mai sigură din cadrul companiei şi că are convingerea că Tenaris va reuşi să depăşească acest moment, devenind mai puternică decât competitorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb