INVESTIŢIE DE 200 DE MII DE EURO: Serviciu gratuit de concierge TimePal pentru mediul de afaceri

V.B.
Companii / 11 februarie 2014

Compania TimePal lansează, pe 20 februarie, un serviciu gratuit de concierge, accesibil tuturor angajaţilor din companiile care îşi desfăşoară activitatea în clădiri de birouri medii şi mari, investiţia ridicându-se, până acum, la 200 de mii de euro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

"Acest serviciu premium ajută persoanele cu un program încărcat să beneficieze de aproximativ 30 de ore libere în timpul lor liber, prin degrevarea acestora de activităţile casnice. TimePal integrează confortul unei platforme online ce înglobează mai mulţi operatori de servicii şi furnizori cu atenţia personală oferită de o echipă dedicată de concierge, la locaţia clienţilor", se arată în comunicat.

Investiţia de până acum se ridică la aproximativ 200 de mii de euro, banii fiind alocaţi în special pentru realizarea platformei şi certificarea furnizorilor. Pentru început, echipa TimePal numără zece persoane, urmând ca numărul acestora să crească direct proporţional cu numărul de clădiri noi în care va fi furnizat serviciul.

Toţi ocupanţii clădirilor de birouri cu care TimePal are un acord de parteneriat pot beneficia în mod gratuit de serviciile de concierge. Utilizatorii vor comanda online unul sau mai multe dintre serviciile şi produsele aflate în ofertă. TimePal va prelua comanda, urmând ca asistenţii personali să se ocupe de livrarea ei cât mai rapidă.

Printre serviciile de concierge puse la dispoziţie de TimePal, se numără: cumpărături (500 de produse din toate categoriile şi sortimentele de produse alimentare şi de uz casnic), curierat, servicii de curăţare a hainelor (disponibile pentru diverse tipuri de îmbrăcăminte, servicii de întreţinere a autovehiculului, comenzi cadouri, comenzi flori, masaj de relaxare sau terapeutic). Serviciile de concierge TimePal sunt asigurate de branduri consacrate, iar preţul este în linie cu cel al pieţei, fără niciun comision în plus sau restricţii de cantitate.

Iniţiatorii acestui serviciu sunt Lucian Anghel (antreprenor pe piaţa de Property & Facility management, managing partner al companiei BSS) şi Dan Mocanu (formator şi consultant, fondator al firmei de coaching şi consultanţă Aperio Executive Coaching).

Conform unui recent studiu de piaţă realizat de compania Unlock, la cererea TimePal, cele mai dorite servicii de către angajaţii clădirilor de birouri din Bucureşti sunt cele legate de aprovizionarea cu produse alimentare şi de uz casnic, livrare de obiecte/curierat şi spălarea maşinii de serviciu sau personale. Dacă distribuirea pachetului servicii de concierge ar avea loc mâine, acesta ar fi folosit de 87% dintre angajaţii care lucrează în clădirile de birouri. Ceea ce îi motivează pe angajaţi în vederea achiziţionării unui astfel de pachet de servicii este economisirea timpului liber, prin eficientizarea sarcinilor, în vederea unei mai bune gestionări a timpului liber. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 450 de respondenţi, angajaţi în clădirile de birouri din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 18-34 ani, cu venituri peste medie.

Un concierge este angajatul unui hotel responsabil cu asigurarea de servicii de cea mai înaltă calitate către fiecare client (persoane fizice). Rolul său este de a furniza informaţii şi de a realiza programări în cadrul hotelului, rezervări şi înscrieri în contul clienţilor pentru hotel, de a ţine registrele de evidenţă şi de a prezenta note clienţilor în momentul plecării acestora şi de a se asigura că toate cerinţele şi necesităţile clienţilor hotelului să fie satisfăcute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb