IOHANNIS:  "PSD-ul se preocupă de problemele lui Dragnea"

T.T.
Politică / 16 mai 2019

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Klaus Iohannis (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, că PSD se preocupă de problemele lui Liviu Dragnea, nu de problemele României sau ale românilor, adăugând că lucrurile pot fi schimbate prin vot.

"PSD-ul a produs cea mai slabă guvernare de după Revoluţie - zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări nimic, cu o excepţie - la modificările pe Legile Justiţiei, la modificările pe Codurile penale au lucrat mult şi prost. Se pune întrebarea retorică: de ce au lucrat pesediştii atât de mult şi atât de intens pentru subjugarea Justiţiei, pentru îndoirea Legilor Justiţiei? Răspunsul este cunoscut, arhicunoscut şi clar: pentru a-l scăpa pe Dragnea de Justiţie, de asta lucrează pe PSD-ul de doi ani şi jumătate. Pentru că, sigur, pentru PSD e mult mai important să îi fie bine lui Dragnea decât să îi fie bine României sau să le fie bine românilor şi, sigur, cum Dragnea şi alţii au probleme reale cu Justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei şi, atunci, cum Dragnea nu discută cu Europa, PSD-ul are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană. PSD-ul se preocupă de problemele lui Dragnea, nu de problemele României sau ale românilor", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni, potrivit Agepres.

El i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

"În expunerea mea de până acum se vede clar că apar două teme: Justiţia, care este sub atacul pesediştilor, şi proasta guvernare, proasta guvernare care încearcă, prin ordonanţe de urgenţă, să creeze impresia că lucrează pentru români. În realitate, această avalanşă de ordonanţe de urgenţă vrea să acopere lipsa de soluţii. Pesediştii nu au soluţii pentru România. Exact aceste două teme le-am propus românilor pentru referendum, referendumul din 26 mai, care se ţine împreună cu alegerile europarlamentare. Prima temă: Justiţia. Aştept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupţi, la prima întrebare, în sensul că da, suntem de acord cu interzicerea... Suntem de acord cu interzicerea corupţiei am vrut să spun, dar, din păcate, aşa departe nu putem să mergem şi atunci, putem să spunem: da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupţie. A doua chestiune, deci a doua întrebare: suntem de acord să se interzică ordonanţe de urgenţă în domeniul Justiţiei şi în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai, avem şi alegeri europarlamentare, avem şi referendumul; ambele, dragii mei, sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României. Iar într-o democraţie, lucrurile în politică se schimbă prin vot. Votaţi pe 26 mai!", a transmis Iohannis.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Acum câteva săptămâni spunea dl Iohannis că guvernul trebuie să plece fără să fie nevoie se vor. De ce și-a schimbat părerea? Ba chiar cu ceva timp in urma era chiar în stradă.

    1. Sa speram că după alegeri nu-și va schimba din nou modul se gândire și să ceară schimbarea guvernului fără votul popular

      Nu mi-a venit sa cred cind am vazut ca presedintele a uitat intrebarile de la referendum in conferinta de la Cotroceni. Asa ceva nu s-a mai pomenit. Ticalosia pesedistilor este intrecuta doar de cea de pedelistilor care au jefuit tara si pe poporul sarman. Iohannis ar fi bine sa nu uite sa dea banii inapoi dupa ce a furat case de la stat.

    DE CE EȘTI ASA DE DISPERAT FETELEULE CARE NU ȚI PLAC FEMEILE CA NICI OSUGIPUSI TAI NU TE MAI ÎNȚELEG SA U NU TE MAI RECUNOSC. AU VENIT IUBIȚII LATINE ACASĂ ȘI TEA LĂSAT SINGUR DE FRAIER ȘI ȚI A DAT CU BURICUL ÎN FRUNTE. ASA VOM FACE ȘI NOI ROMANII PE 26 MAI PENTRU BĂTAIA DE JOC CARE AI FĂCUT-O FATA DE NOI, DE COPII NOȘTRI, PENSIONARII NOȘTRI. VEZI DACĂ EȘTI FALS AI LUAT-O ÎN GURA DE LA IUBIȚII TAI LA CARE LE STAI ÎN GENUNCHI. NU TE MAI SUPORTA SA U SATURAT DE TINE LE FACI SCIRBA EȘTI CONȘTIENT CA VINE DEZASTRUL PE VOI PARTIDELE SODOMEI ȘI GOMOREI(P. N. L. ȘI U. S. R. și ALIANȚĂ PLUS).SLUGILE OCCIDENTULUI PENTRU NIȘTE CIRNATI ȘI OUA CU PAR, ATI VOTAT DE 3 ORI LA BRUXELLES ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI TRĂDĂTORILOR DE TARA. SE RĂSUCEȘTE ÎN MORMÂNT CONSTANTIN BRÂNCOVEANU CU FII ȘI AU DAT VIATA PENTRU TARA ȘI VOI ATI TRĂDATO SUGALAI LOR. HA.,HA,HA ȘI ACUM CERȘETORILOR, GUNOAIELOR AȘTEPTAȚI SA VA VOTEZE ROMANI. FETELEU DE CE NU A FĂCUT REFERENDUM CU FAMILIA TRADIȚIONALĂ DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE ATUNCI A STAT ȘI TĂCUT CA PORCUL ÎN PĂPUȘOI. DRAGI ROMANII MERGEȚI ȘI VOTAȚI PARTIDELE CARE REPREZINTA INTERESELE TARII NU TRĂDĂTORII ȘI NU VOTAT I REFERENDUM POPONAR ULUI EL NU VREA BINELE TARII. A ADUS NUMAI URA ȘI DEZBINARE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb