Ionuţ Farcaş este noul Vicepreşedinte al Diviziei Energie - Schneider Electric România

A.C.
Companii #Energie / 15 septembrie 2014

Schneider Electric România îl numeşte în funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energie pe Ionuţ Farcaş, specialist cu experienţă în servicii suport pentru business şi în domeniul furnizării energiei electrice, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Această divizie a fost coordonată până în prezent de Florentina Totth, care a devenit, în luna februarie a acestui an, Preşedintele companiei.

Înainte de a se alătura Schneider Electric, Ionuţ Farcaş a lucrat, timp de opt ani, pentru compania Enel, în cadrul căreia a ocupat mai multe funcţii, cu responsabilităţi atât în domeniul reglementării, cât şi în marketing, sourcing şi vânzări de energie, achiziţii, planificare şi implementare de proiecte etc. Astfel, în perioada 2006-2007, Ionuţ Farcaş a ocupat poziţia de Executive Commercial Assistant în cadrul Enel România, fiind numit ulterior responsabil al Departamentului de Reglementare Enel Energie şi Enel Energie Muntenia (2007-2009), Director de Vânzări Enel Energie şi Enel Enegie Muntenia (2010-2012), Project Management Officer (PMO) Global Business Services în cadrul One Company Project, pentru Enel Spa Rome (2011-2012) şi Head of Romania Service Area & Director Enel Servicii Comune (2012-2014). Anterior, şi-a început cariera ca inginer tehnic comercial la Chorus M&D, distribuitor de echipamente electrice (2004-2006).

În noua funcţie, Ionuţ Farcaş va coordona activităţile echipei din Divizia Energy, responsabilă de furnizarea de produse, echipamente şi soluţii de distribuţie a energiei electrice. Funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energie a fost deţinută de Florentina Totth, până la 1 februarie 2014, când a fost numită Preşedintele companiei, însă aceasta a rămas coordonatorul interimar al diviziei până la aducerea lui Ionuţ Farcaş.

Ionuţ Farcaş a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii "Vasile Alecsandri" Bacău în 2004 şi un program de master în marketing la aceeaşi universitate (2004-2006). De asemenea, a urmat un program Erasmus în inginerie la Genova (2000-2001) şi Institutul Tehnic "Italo Calvino" din acelaşi oraş (2001-2002) şi a finalizat, în anul 2009, un program de leadership în managementul energiei la IESE Business School din Barcelona şi la Facultatea de Management a Universităţii Bocconi (SDA Bocconi) din Milano.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb