IORDACHE, DESPRE ANUNŢUL CORINEI CREŢU PRIVIND CANDIDATURA LA EUROPARLAMENTARE:  "Doamna comisar trebuia să aştepte o discuţie în PSD"

T.T.
Politică / 13 ianuarie 2019

Florin Iordache (Sursa foto: Twitter)

Florin Iordache (Sursa foto: Twitter)

Vicepreşedintele PSD, Florin Iordache, a criticat-o pe Corina Creţu pentru că şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare.

Iordache susţine că Creţu trebuia să aştepte o discuţie în PSD şi spune că el nu a mai văzut comisar european care să îşi atace propriul Guvern.

"M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie... şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie", a afirmat Florin Iordache, ieri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Comisarul european Corina Creţu a declarat, vineri seara, la Digi24, că ar vrea să candideze la alegerile europarlamentare din acest an şi că ia în considerare propunerea pe care i-a făcut-o în acest sens Victor Ponta, liderul Pro România.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Clanul mafiot psd este surprins de faptul cä mai exista si oameni cinstiti printre ei! Vor pierde si prezidentialele,dar si parlamentarele! Dragnea este groparul psd-ului! Hä,hä,hä!

    De unde această idee de plecare a capului în fața partidului?

    Daca in partid nu există posibilitatea de dialog?

    Și doamna comisar trebuia să își de-a de mult demisia din PSD, daca nu mai corespundea aspirațiilor sale. 

    1. Prietene,eu sunt sigur cä psdistii cinstiti vor pleca masiv din psd dupa alegerile prezidentiale când Iohanis va câstiga din primul tur! La parlamentare cu greu va reusi mafia psdistä sa iasä pe locul trei! Hä,hä,hä!

    Oare nu sunt suficienti 12 ani petrecuti la Bruxelles? N-ar fi mai bine sa-si dovedeasca competenta ca ministru la Fonduri Europene si sa demonstreze cum se poate imbunatati absorbtia fondurilor europene pentru proiecte mari si importante pentru tara ? Sau sa-si foloseasca expertiza ca ministru la Transporturi pentru a arata cum se poate accelera modernizarea infrastructurii de transport in Romania? Tara a facut destul pentru ea acum e timpul sa faca ea, din interior, ceva grandios pentru tara. Relaxata, isi poate canaliza toata energia pentru implinirea acestui tel nobil, avand deja asigurata, pentru batranete, o pensie lunara de cateva mii de euro.

    1. Oamenii competenti nu sunt läsati de clanul mafiot psd sa munceascä in Romania pt tara lor! Ce sa facä la ministerul transporturilor sau cel al fondurilor europene,când in tara asta un penal taie si spanzurä pt a-si atinge obiectivele obscure?

      Ha ,ha, ha ! Ce argument puternic ,rational ,explicativ ,pretabil la mediere ! Asta e tot ce screme opozitia ? Macar un ham ....

      Sau ca un presedinte (de tara) care cunoaste si poate racorda Romania la concertul european.

      I-am urmarit ultima aparitie "pe sticla". Desi afirma ca, in trecut, a fost jurnalista, se exprima greoi, cu o prezentare incalcita a ideilor. Prestatia mi s-a parut cel mult... mediocra.

    Hai sa nu fim ..carcotasi.. Corina Cretu este o persoana agreabila...cu plusuri mai si cu minusuri..dar in final lupta pentru a ajuta aceasta tara. Daca in Guvern ar fi persoane de nivelul ei...ar fi OK > Pe de alta parte ./.in ceea ce priveste candidatura pentru europarlamentare...nu s-a autopropus din partea PSD-ului...ci la propunerea lui Ponta din partea Partidului Pro Romania. Asa ca....."alta iontrebare" sa taca din gura.

    Poza asta v-a trimis-o el? A ajuns fotomodel?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb