iPhone 3G - la preţuri 179 euro şi 489 euro

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 21 august 2008

iPhone 3G - la preţuri 179 euro şi 489 euro

Preţul iPhone 3G este cuprins între 179 euro şi 489 euro în oferta "Orange România". Valoarea acestuia depinde de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului, potrivit informaţiilor oferite de compania de telefonie mobilă printr-un comunicat de presă.

Terminalul 3G va putea fi achiziţionat cu accesoriile standard din pachetul iPhone 3G împreună cu o gamă extinsă de accesorii dedicate cum ar fi: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele şi huse semnate de designeri, şi în curând folii protectoare pentru ecran, încărcător pentru maşină, carcasă de silicon şi multe altele.

Vanina Ungureanu, product division manager, a declarat pentru ziarul BURSA: " Până în acest moment s-au înregistrat peste 6.000 de comenzile on-line însă la acestea se adaugă precomenzi făcute direct la magazine, dar şi la reprezentanţii de vânzări pentru clienţii corporate şi cei business". Doamna Ungureanu nu ne-a precizat cum se situează numărul de comenzi în raport cu aşteptările firmei.

Clienţii noi care doresc să îşi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege între cele două abonamente dedicate în valoare de 39 euro, respectiv 59 euro pe lună, care includ minute naţionale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date şi tarife speciale pentru apelurile internaţionale. Telefonul costă între 179 şi 489 euro, în funcţie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului.

Actualii abonaţi se pot bucura de achiziţionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, dacă îşi activează o opţiune în valoare de 12 euro pe lună, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la 289 euro. Pentru clienţii Orange, cu abonamente lunare în valoare de peste 32 euro, preţul telefonului ajunge la 209 euro.

Toate modele iPhone vor fi prezente în ţara noastră: negru pentru modele cu memorie de 8 GB şi 16 GB şi alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Orange România a anunţat că iPhone 3G permite viteze de două ori mai mari decât în cazul modelului precedent, are GPS încorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare şi software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync şi rulează sute de aplicaţii ale altor dezvoltatori.

iPhone va putea fi achiziţionat atât din Orange shop-urile din toată ţara, pe Internet din Orange Web Shop, cât şi în 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say şi din reţeaua magazinelor Apple Premium Reseller din România.

"Orange România" a înregistrat pentru al doilea trimestru al acestui an venituri în valoare de 321 milioane de euro, reprezentând o creştere de aproximativ 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb