JLL a reprezentat compania SLS Cargo în închirierea a 15.500 mp spaţii de depozitare

J.P.
Miscellanea / 23 septembrie 2020

JLL a reprezentat SLS Cargo, companie de transport şi logistică, în tranzacţia de închiriere a 15.500 metri pătraţi de spaţii de depozitare în P3 Bucharest A1, amplasat la aproximativ 13 kilometri vest de centrul Bucureştiului, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Noua locaţie consolidează sub acelaşi acoperiş operaţiunile logistice ale SLS Cargo din jurul Bucureştiului.

Mihai Escu, consultant Industrial Department JLL Romania, care a reprezentat SLS în tranzacţia de închiriere: "Amplasarea noului centru de depozitare SLS Cargo într-una dintre cele mai dinamice zone logistice şi industriale din România, chiar lângă A1, face parte din strategia companiei de a oferi cele mai bune servicii clienţilor din Bucureşti şi din împrejurimi. P3 Bucharest A1 este alegerea perfectă pentru SLS datorită poziţiei sale strategice şi a posibilităţii de extindere ulterioară. De asemenea, flexibilitatea proprietarului şi calitatea clădirilor au fost criterii foarte importante pentru SLS Cargo în procesul de identificare a celei mai bune soluţii de consolidare a operaţiunilor sale logistice".

Cererea totală de spaţii industriale şi logistice în România în primul semestru al anului 2020 a ajuns la aproape 269.000 mp, puţin peste cei 260.000 mp raportată în primul semestru din 2019. Retailerii au fost cei mai activi chiriaşi, urmaţi de companiile de logistică.

"Suntem foarte bucuroşi să întâmpinăm SLS Cargo în Parcul P3 Bucureşti A1. Este un privilegiu să începem o colaborare cu o companie antreprenorială şi dinamică şi suntem gata să oferim sprijinul nostru deplin pentru dezvoltarea business-ului aflat în plin proces în expansiune. SLS Cargo a închiriat integral una dintre clădirile de referinţă din parcul nostru, care, împreună cu platforma din jurul acestuia, se potrivesc foarte bine operaţiunilor actuale ale companiei. Mulţumesc JLL pentru profesionalism şi sprijin în încheierea acestei tranzacţii", a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 România.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucureşti, având 380.000 mp dezvoltaţi în 14 clădiri, o staţie de înaltă tensiune, un terminal feroviar, precum şi un teren suplimentar care permite dezvoltarea a încă 100.000 metri pătraţi de spaţii adiţionale. Localizat în apropierea comunei Chiajna, la aproximativ 13 kilomentru vest de centrul Bucureştiului, parcul oferă acces direct la autostrada A1 - parte a coridorului paneuropean IV, care va lega Bucureştiul de vestul României. Acesta este aproape de şoseaua de centură a Bucureştiului, care permite accesul direct către toate cele şase sectoare ale oraşului, către Aeroportul Internaţional Henri Coandă (22 km) şi autostrada A2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb