Jumătate din angajaţii "Electroputere" Craiova, trimişi acasă

A.G.R.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 ianuarie 2009

Jumătate din angajaţii "Electroputere" Craiova nu şi-au reluat activitatea după vacanţa de sărbători din cauza costurilor ridicate cu energia pe care societatea ar fi nevoită să le plătească în această perioadă geroasă, potrivit Agerpres.

Liderul Sindicatului Electroputere, Aurel Bojenoiu, a declarat că 1.200 de salariaţi din cei 2.552 câţi are societatea sunt în continuare acasă, pentru cel puţin încă o săptămână şi primesc 75% din salariul de bază.

"Începutul de an este mai greu şi pentru noi, nu doar pentru premierul Emil Boc, care a spus că are nevoie de 15 zile ca să vadă ce şi cum. Avem o jumătate din angajaţi acasă cu 75% din salariu, pentru că dorim să mai reducem costurile energetice din această perioadă, dar şi alte costuri. Va fi o perioadă mai dificlă pentru toată lumea pe care sperăm să o trecem cu bine", a declarat Aurel Bojenoiu, citat de Agerpres.

Potrivit liderului sindical, în luna ianuarie, va fi o şedinţă a Consiliului de Administraţie al societăţii în care se va analiza nivelul contractelor pentru anul 2009 şi se va discuta programul de reorganizare a societăţii început în anul 2008.

Electroputere Craiova a raportat pierderi de 27,67 milioane lei, în primele nouă luni din 2008, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când pierderile s-au situat la 30,71 milioane lei, potrivit rapoartelor financiare ale societăţii, publicate la Bursa de Valori Bucureşti.

Cifra de afaceri s-a situat la 129,15 milioane lei, în creştere cu 35% faţă de primele nouă luni ale anului trecut, pe fondul unor venituri totale de 158,33 milioane lei, mai mari cu 54% şi unor cheltuieli totale de 186,01 milioane lei, mai mari cu 39%.

Pachetul majoritar de acţiuni, de 63%, deţinut de stat, a fost preluat de către compania arabă Al Arrab Constracting Co., în noiembrie 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb