Kaspersky: Companiile investesc peste 100.000 dolari anual pentru a-şi perfecţiona echipele de securitate cibernetică

F.D.
Companii / 26 martie

Kaspersky: Companiile investesc peste 100.000 dolari anual pentru a-şi perfecţiona echipele de securitate cibernetică

Peste 70% dintre companii plătesc mai mult de 100.000 USD pentru formare suplimentară, anual, pentru a actualiza abilităţile angajaţilor lor din departamentele de securitate cibernetică, a arătat un studiu recent Kaspersky. Cu toate acestea, companiile chestionate au evidenţiat, de asemenea, că există o lipsă de cursuri relevante care să acopere noi sfere problematice de pe piaţa educaţională şi au afirmat că formările nu le aduc întotdeauna rezultatul aşteptat.

În studiul său recent "The portrait of the modern Information Security professional", Kaspersky a examinat subiectul deficitului global de personal în domeniul securităţii cibernetice, analizând motivele exacte pentru care companiile nu au experţi în securitate cibernetică şi identificând modalităţile prin care îşi evaluează şi îşi perfecţionează forţa de muncă în domeniul securităţii cibernetice.1

Potrivit cercetării, companiile investesc sume semnificative în îmbunătăţirea competenţelor echipelor lor de securitate cibernetică: 43% dintre organizaţii spun că de obicei cheltuiesc între 100.000 şi 200.000 USD pe an pe cursuri de securitate a informaţiilor, în timp ce 31% investesc chiar peste 200.000 USD pentru programe de formare. Restul de 26% declară că plătesc de obicei mai puţin de 100.000 USD pentru iniţiative educaţionale.

Mai mult, cercetarea a mai arătat că mulţi profesionişti în securitate cibernetică (39%) consideră că instruirea acordată de companii nu este suficientă. Pentru a rămâne competitivi pe piaţă şi pentru a-şi menţine cunoştinţele şi abilităţile la zi, aceştia sunt dispuşi să plătească pentru cursuri de formare suplimentare din banii lor.

Cu toate acestea, practicienii în securitate cibernetică notează, de asemenea, că piaţa educaţională se luptă să ţină pasul cu industria în schimbare rapidă şi nu reuşeşte să livreze la timp programele de formare necesare. Cercetarea arată că deficitul de cursuri care acoperă noi sfere provocatoare (49%) a fost principala problemă pentru cei care caută formare în domeniul securităţii cibernetice.

47% dintre respondenţi au declarat, de asemenea, că majoritatea cursanţilor tind să uite ceea ce au învăţat pentru că nu au ocazia să aplice cunoştinţele nou dobândite, prin urmare cursurile le sunt inutile. Nevoia de pre-condiţii speciale de pregătire, cum ar fi codarea şi matematica superioară, care nu sunt specificate în etapa de preînregistrare, a fost, de asemenea, problematică pentru 45% dintre practicieni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3172
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9544
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.2836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb