Kaspersky Password Manager prezintă noi funcţii pentru utilizatori

S.B.
Companii / 17 august 2023

Kaspersky Password Manager prezintă noi funcţii pentru utilizatori

Kaspersky Password Manager a fost actualizat cu două funcţii noi. Prima permite utilizatorilor să stocheze în siguranţă date importante pentru autentificarea cu doi factori (2FA) şi să genereze parole unice. În plus, lista de browsere acceptate a fost extinsă pentru a include Opera şi Opera GX.

Utilizarea aplicaţiilor de gestionare a parolelor devine inevitabilă, având în vedere numărul tot mai mare de acreditări digitale necesare şi complexitatea crescută a parolelor necesare pentru a ţine hackerii la distanţă. Conform "Password Manager Annual Report 2022", realizat de Security.Org, utilizarea aplicaţiilor de gestionare a parolelor pe dispozitivele mobile a depăşit procentul utilizării acestora de pe desktop-uri, în 2022, 84% dintre utilizatorii "seifului" de parole din SUA făcând acest lucru de pe telefoanele lor. În general, 45 de milioane de americani folosesc astfel de aplicaţii pentru a-şi proteja acreditările online, dar aproape două din trei persoane se bazează în continuare pe memorare sau pe note scrise de mână pentru a ţine evidenţa parolelor.

Kaspersky Password Manager oferă acum utilizatorilor securitate digitală îmbunătăţită prin obţinerea de coduri de verificare pentru conturile protejate cu autentificare în doi factori (2FA). Codul cu doi factori este folosit pentru a îmbunătăţi securitatea celor mai importante conturi de utilizator şi pentru a le proteja chiar şi atunci când parola contului a fost compromisă.

Noua caracteristică introduce o cheie unică stocată, care generează un cod de conectare unic, actualizându-l la fiecare 30 de secunde. Utilizatorii trebuie să copieze codul din aplicaţie şi să îl insereze în câmpul obligatoriu atunci când se conectează la contul lor. Utilizatorii Mac pot vizualiza şi introduce manual codurile pentru autentificare. Pentru utilizatorii de Windows, această funcţie va deveni disponibilă în toamna anului 2023.

Extensia de browser Kaspersky Password Manager a fost, de asemenea, realizată pentru a suporta Opera şi Opera GX (versiunea 92 şi o versiune ulterioară). Această extensie facilitează gestionarea activităţii care include informaţii personale şi sensibile, salvând automat autentificări, parole şi alte date în Kaspersky Password Manager, precum şi completând automat acele acreditări atunci când se conectează sau efectuează plăţi online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb