KJK Balkan vrea ca Rompetrol Well Services să îşi răscumpere 10% din acţiuni

A.I.
Piaţa de Capital / 5 martie 2021

KJK Balkan vrea ca Rompetrol Well Services să îşi răscumpere 10% din acţiuni

Finlandezii de la KJK Balkan Holding au solicitat completarea ordinii de zi a adunării acţionarilor Rompetrol Well Services (PTR) din data de 29 martie cu un punct privind aprobarea unui program de răscumpărare a cel mult 27,82 milioane de acţiuni PTR, reprezentând 10% din societate, în vederea reducerii capitalului sociale, se arată într-un raport al furnizorului de servicii conexe extracţiei petrolului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

KJK îşi justifică solicitarea prin optimizarea structurii de capital a companiei, ceea ce va determina o îmbunătăţire imediată a rentabilităţii capitalurilor proprii, cu efect pozitiv asupra valorii acţiunii şi a dividendului pe acţiune. Propunerea finlandezilor este ca achiziţiile să se realizeze la preţul pieţei, dar nu mai mare de 1,5 lei/acţiune sau mai mic de 0,1 lei/acţiune.

La finele lunii ianuarie, KMG International ce deţine 73,01% din Rompetrol Well Services, a respins propunerea venită din partea KJK Balkan Holding ca furnizorul de servicii conexe extracţiei petrolului să distribuie 84,37 milioane de lei ca dividende.

KJK Balkan Holding deţine are 10,68% din Rompetrol Well Services.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SMECHERI , CU FLACARI PE EI !!! ADEVARATI CAPITALISTI , VICLENI , LACOMI , SI OPORTUNISTI !!! DAR , DACA STAM SA NE SCARPINAM IN CAP , FIECARE A-SI VEDE INTERESUL LUI !!! AU STAT LINISTITI , PANA CAND ROMPETROL - SOCIETATEA MAMA , DIN KAZAHSTAN , A ANUNTAT PUBLIC , CA V-A PUNE LA VANZARE , ROMPETROL WELL SERVICE , DIN ROMANIA , PRINTRE ALTELE !!! ATATA MINTE , AU SI EI , CA SA-SI DEA SEAMA CA , COMPANIA V-A DEVENI MULT MAI MICA , FARA ''''' UMBRELA '''''' MARII MAME , ASA CA ACUM , AU TOT INTERESUL SA O STEARGA DIN COMPANIE !!! DAR NU ORICUM !!! VOR SA-SI VANDA ACTIUNILE , LA MAXIM POSIBIL , DACA SE POATE !!! IN PLUS , SOLICITA DIVIDENDE MULT, MULT EXAGERATE , FARA SA LE PESE , DACA ASTFEL RUINEAZA FIRMA !!! INSISTA , PRESEAZA !!! NU SANT ALCEVA , DECAT NISTE CAPUSE AGATATE , NU INVESTITORI !!! SANT , CUM SPUN COMUNISTII , NISTE SPECULANTI !!! TOT EI , IMPREUNA CU FONDUL PROPRIETATEA , [ SI AIA , ALTI SPECULANTI ] , AU BAGAT CUTITUL IN SPATE , CONPET-ului , IN 2016 , IMPIEDICAND PRIN VOTUL LOR , ''''' CONTRA '''''', MAJORAREA DE CAPITAL SOCIAL , DE ATUNCI !!! DE ZGARCENIE , SI DE EGOISM , CA SA NU DEA BANI !!! ORICUM , LA 3.30 LEI , VALOAREA NOMINALA , SI ACTIUNEA '''''' COTE ''''', LA 80 - 90 DE LEI , VALOAREA DE PIATA , CHIAR AJUSTATA , LE-AR FI ADUS , DACA SUBSCRIAU , UN MUNTE DE BANI !!! DAR , ASTA INSEAMNA , SA FII '''''' ZGARIE - BRANZA '''''' !!! APROPO , CA O DAU , DIN UNA , IN ALTA !!! PESTE 3 - 4 ZILE , SE ADUNA INVESTITORII , SI SPECULANTII , DE LA CONPET , PENTRU NOUA INCERCARE DE MAJORARE DE CAPITAL , LA VALOAREA NOMINALA !!! NUMAI STATUL ROMAN , SI UN ACTIONAR MICUT , AU VOTAT '''''' PENTRU '''''', CA SA SE ADUNE !!! ASTA INSEAMNA CA , DACA RAMANE IN VIGOARE LEGEA CU 85 % DIN ACTIONARI SA FIE PREZENTI , SI 75 % DINTRE EI , SA VOTEZE POZITIV , ATUNCI POT SA NICI NU SE MAI PREZINTE !!! N-O SA SE ADUNE , IN VECI DE VECI , 85 % DIN VOTANTI !!! CA , N-ARE CUM !!! DACA INTRE TIMP , S-A MODIFICAT LEGEA , SI SE POATE VOTA CU 50 % + 1 , SA ZICEM , ATUNCI SE V-A REUSI SUBSCRIEREA DE CAPITAL !!! AR CASTIGA DIN EA , TOATA LUMEA !!! SI INVESTITORII ADEVARATI , SI SPECULANTII !!! SA TRAIM , SI SA VEDEM !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb