KLAUS IOHANNIS: "Certificatul COVID, într-un timp rezonabil de scurt, trebuie să fie la dispoziţia cetăţenilor europeni"

S.B.
Politică / 24 mai 2021

"Certificatul COVID, într-un timp rezonabil de scurt, trebuie să fie la dispoziţia cetăţenilor europeni"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, înaintea participării la Consiliul European, că certificatul COVID, "într-un timp rezonabil de scurt, trebuie să fie la dispoziţia cetăţenilor europeni", aceasta fiind una dintre temele discuţiei. "Trebuie să avem grijă să nu ducă la discriminări între cetăţenii europeni", a apreciat preşedintele, informează news.ro.

"Avem o discuţie despre evoluţia pandemiei şi sunt 2 teme care şi pentru noi au o importanţă deosebită: prima temă este certificatul COVID, certificatul digital care, într-un timp rezonabil de scurt trebuie, să fie la dispoziţia cetăţenior europeni", a declarat preşedintele Klaus Iohani, luni, înaintea participării la Consiliul European.

Şeful statului apreciază că acest certificat este "un lucru bun.

"Cred că este un lucru bun, acest certficat, va înlesni libera crculaţie, însă, sigur, trebuie să avem grijă ca acest certificat să nu ducă la discriminări între cetăţenii europeni", a mai declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis participă luni şi marţi la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Pun pariu ca, Plavanului i-a sosit in plic sigilat, mesajul pe care sefii lui de la Bruxelles si Berlin, il considera adecvat pt a fi citit turmei de mamaligari din Colonie! Evident ca mesajele difera de la o Colonie la alta, in functie de gradul de prostie, incultura democratica, ignorantza si manipulare, al populatiilor carora li se adreseaza!

    1. Acest certificat sau pasaport, reprezinta pt vremurile astea, exact ceea ce reprezenta banderola cu Steaua lui David, pt evreii din vremea nazistilor(inaintasii Plavanului), adica statutul de sclav inchis in Ghetou! Singura diferenta este aceea ca, discriminarea nu se mai face dpdv al rasei, ci dpdv al calitatii de vaccinat/nevaccinat!

      Exact! E certificat verde de înregimentare cu Semnul FIAREI pe braț în noua religie mondială, nu pașaport de liberă circulație. Un om liber poate circula foarte bune cu buletinul sau cu pașaportul simplu ca și până acum

    Certificatul de Covid este un instrument mizerabil, totalitar, de încălcare gravă a drepturilor și libertăților umane.

    CERTIFICATUL COPII SA ÎL DAI ȘI SA ÎL PUI ÎN SICRIU LUI HITLERISTA DE MATA ȘI HITLERIST UL DE TACTU CARE AU RENUNȚAT LA CETĂȚENIA ROMANA CE SA VEZI CA LE ESTE RUȘINE ȘI CA EI SUNT NEMȚI. SUNTEȚI O FAMILIE BLESTEMATA, SPURCAT A SATANISTA DE PE PĂMÂNT SUNTEȚI AI DIAVOLULUI SLUGILE LUI ANTICRIST. DRAGI ROMANI NU VEDEȚI CA ACEST CRIMINAL ÎN SERIE, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES NU ARE NIMIC DE ALUI DUMNEZEU CI EL SA NĂSCUT CA SA I FACĂ VOIA SATANEI CA ȘI PREDECESORUL SAU ADOLF HITLER. CE A FĂCUT ȘI FACE NUMAI VOIA SATANEI ȘI ORGII PENTRU GAY DE LA BRUXELLES CARE LAU PUS PREȘEDINTE, CRIME FĂRĂ NUMĂR, TRĂDARE DE TARE, TRAFIC DE COPII CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE CA SA SE SIMTĂ CONFORTABIL.

    1. Make!

      Asta se incadreaza in politica si Regulamentul BURSA!?

      Ati eliminat exprimarimult mai "cuminti"... 

    ca sa inteleg mai bine, ma intorc la literatura romana:

    prostimea fara acest certificat va fi izolata de societate ca sa ce? 

    mai marii -vezi sotia lui ciolosica- circula in continuare fara acest certificat , ca ce? 

    adica vrem egalitate dar nu pentru catei! 

    sasuule, ai tot respectul meu cu o singura conditie: SA-TI BAGI UNDEVA ACESTE CERTIFICAT SI ACOLO SA TI-L SCANEZE CAND VEI AVEA NEVOIE! 

    CU ACEST CERTIFICAT VA DATI DEFINITIV ARAMA PE FATA: daca vaccinarea urmareste imunizarea cei care s-au imunizata pe cale naturala cu ce sunt mai prejos? 

    adica de ce nu verificati imunizarea, ca doar acesta este scopul, nu? 

    de ce?

    raman in asteptarea unui raspuns!!!! 

    Nu puneți botul oameni buni.

    Vaccinati-va daca asta va aduce liniște și confort într-o societate profund falsă și inechitabilă pentru omul simplu dar refuzați ferm orice formă de control totalitar, chinezesc printr-un certificat controlat din calculatoar de stăpânii banilor, aflați la conducerea UE care va vor sclavi. 

    Nu va folosește la absolut nimic un astfel de instrument de control totalitar in exercitarea dreptului la libera circulație.

    E un document de sclavie! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb