La a cincea aniversare, www.ClickShop.ro răsplăteşte clienţii fideli

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 13 aprilie 2016

www.ClickShop.ro, magazinul online recomandat de Telekom Romania, anunţă lansarea primului său program de loializare, intitulat Franc, prin care, la fiecare comandă plasată pe website, cumpărătorii vor primi bani pe care îi pot folosi pentru alte comenzi de pe www.ClickShop.ro.

Programul de loializare, care este lansat cu ocazia aniversării a cinci ani de www.ClickShop.ro, prevede recompense în bani, disponibili la următoarea achiziţie din magazinul online. Paşii de urmat sunt simpli şi sunt descrişi în platforma online de loializare franc.clickshop.ro - cumpărătorii trebuie să se autentifice cu aceeaşi adresă de e-mail pe care au folosit-o la plasarea comenzilor pe www.ClickShop.ro, iar apoi, pentru fiecare comandă, primesc automat vouchere valorice pentru următoarele achiziţii.

"În cei 5 ani de la lansare www.ClickShop.ros-a dezvoltat continuu, cu noi produse, categorii, functionalităţi. Dacă acum 5 ani toate produsele proveneau din Germania, în ultimii ani ne-am orientat şi către furnizorii locali, dezvoltându-ne în acelaşi timp expertiza şi procese logistice 100% internalizate. Legat de portofoliu, dacă la început shop-ul oferea clienţilor produse IT&C, electronice şi electrocasnice, în ultimii ani www.ClickShop.ro s-a extins prin adăugarea de noi categorii: parfumuri, cosmetice, genţi, produse pentru copii şi bebeluşi. Programul de loializare a venit, aşadar, ca un pas firesc la un moment aniversar" spune Alina Cazacu, Senior Manager Non-Core E-activities Telekom Romania.

Clienţii pot vizualiza în profilul lor de pe franc.clickshop.ro statusul banilor acumulaţi pentru fiecare tranzacţie. După ce utilizatorul a plasat o comandă pe www.ClickShop.ro, suma de bani pe care o va primi înapoi, aferentă acelei comenzi, va fi afişată în contul său. Cei care au comandat anterior de pe www.ClickShop.ro pot beneficia retroactiv de avantajele Franc folosind aceeaşi adresă de email utilizată la momentul plasării comenzilor. În plus, clienţii vor primi cadouri şi bonusuri speciale de ziua de naştere sau în cadrul unor campanii speciale lansate dewww.ClickShop.ro.

ClickShop.ro este un mall online de unde clienţii pot cumpăra o gamă variată de produse, de la electronice şi electrocasnice de larg consum, IT&C, până la produse de casă şi de uz casnic, parfumuri, cosmetice, genţi sau produse pentru copii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb