"La Mama" a investit peste 200.000 de euro pentru a-şi deschide un restaurant la Mamaia

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 14 iunie 2007

Lanţul de restaurante "La Mama" a deschis al 7-lea restaurant al companiei, situat în staţiunea Mamaia, investiţia ridicându-se la 200.000 de euro. Restaurantul este situat pe faleza Casino Mamaia, fiind primul deschis în afara Bucureştiului. "Am decis să deschidem acest restaurant în Mamaia ca o extindere firească a brandului şi în afara Bucureştiului. Permanent scanăm piaţa imobiliară pentru a identifica cele mai bune locaţii pentru restaurant şi primim foarte multe cereri pentru deschiderea de restaurante în alte oraşe", a declarat directorul şi proprietarul "La Mama", Cătălin Mahu.

Mahu estimează că la sfârşitul acestui sezon cifra de afaceri a res­taurantului va fi de aproximativ 300.000 - 500.000 euro, marja depinzând foarte mult de vreme în cazul acestei locaţii. De asemenea, "La Mama" va intra şi pe segmentul de franciză, a spus Cătălin Mahu. Restaurantul "La Mama" se întinde pe o suprafaţă construită de aproximativ 800 metri pătraţi având o capacitate de 280 de locuri şi 40 de angajaţi, estimându-se că în aproximativ 2-3 săptămâni să se ajungă la 80 de angajaţi.

"La Mama" este o reţea independentă de restaurante, un brand românesc, lansat în 1999, numărând la ora actuală şapte restaurante şi o cafenea, Cafepedia. Echipa "La Mama" numără aproximativ 500 angajaţi atât în restaurante, cât şi în unitatea proprie de producţie, de depozitare şi biroul central.

Cifra de afaceri în 2006 a fost de aproximativ 6,5 milioane euro, în acest an estimându-se un nivel de aproximativ 9 milioane de euro.

În 2005, "La Mama" a devenit prima reţea independentă de res­taurante din România, care a implementat şi certificat standardele de calitate ISO 22000 şi HACCP, în conformitate cu standardele europene, iar anul acesta a obţinut şi certificarea ISO 22000.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb