LA NOUĂ LUNI  Profitul NN Asigurări de Viaţă a scăzut cu 23%

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 6 noiembrie 2015

NN Asigurări de Viaţă a înregistrat în primele nouă luni prime brute subscrise în valoare de 461 de milioane de lei , în creştere cu 2,5% faţă de perioada similară din 2014, şi un profit brut de 19,5 milioane lei, în scădere cu 23%, a anunţat joi compania.

"În total, activele administrate de NN Asigurări de Viaţă s-au cifrat la 2,97 miliarde de lei în perioada analizată, cu 8% mai mult faţă de primele trei trimestre ale anului trecut", arată compania, într-un comunicat.

Prima brută medie pentru contractele încheiate de NN Asigurări de Viaţă în primele nouă luni a fost de 1.766 de lei, în creştere cu 3% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, iar suma medie asigurată a înregistrat un avans de 13%, la 56.758 lei.

"NN Asigurări de Viaţă a plătit asiguraţilor un volum al indemnizaţiilor pentru evenimente asigurate de 23,5 milioane de lei în primele nouă luni din 2015, cu 16,1% mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent. Pentru poliţele ajunse la finalul perioadei contractuale, NN a plătit clienţilor 75 de milioane de lei, cu aproape 2% mai mult decât în primele nouă luni din 2014", conform comunicatului.

Profitul brut al NN Asigurări de Viaţă în primele nouă luni din 2015 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 23% sub nivelul înregistrat în perioada similară a anului precedent, în contextul în care rezultatul include cheltuielile excepţionale generate de procesul de rebranding al companiei în NN, lansat în acest an, precum şi investiţiile NN în dezvoltarea operaţiunilor de business pe plan local. Profitul obţinut din activitatea curentă a atins nivelul de 31,8 milioane de lei, fiind cu 25% mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului anterior, din care cheltuiala excepţională necesară realizării acţiunilor incluse în procesul de rebranding a fost de 12,3 milioane de lei.

Pe segmentul de pensii facultative, NN Asigurări de Viaţă a înregistrat o creştere de 12% a numărului de participanţi în primele nouă luni ale anului comparativ cu perioada similară din 2014, la 159.535.

Pe piaţa pensiilor private obligatorii, NN Pensii număra la finalul lunii septembrie 2015 peste 1,86 de milioane de participanţi şi avea în administrare active nete în valoare de 8,55 de miliarde de lei, cu peste 28% mai mult comparativ cu primele nouă luni din 2014.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb