LA SUMMIT-UL REGIONAL AL PARTENERILOR ZEBRA TECHNOLOGIES: Smart ID Dynamics, "Partner of the year 2018" pentru SEE & CEE

T.I.
Companii / 4 iulie 2019

Smart ID Dynamics, "Partner of the year 2018" pentru SEE & CEE

Smart ID Dynamics, lider de piaţă în România pe segmentul soluţiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul "Partner of the year 2018" pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies, care a avut loc anul acesta în Viena, potrivit unui comunicat al companiei.

"Poziţia de lider de piaţă pentru Centrul şi Sud Estul Europei este o recunoaştere a investiţiilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului într-un model de business absolut inovativ la nivelul pieţei din România. O astfel de inovaţie ne-a permis să construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor şi al soluţiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de tehnologie din România şi Moldova, imposibil de copiat de către principalii competitori. La nivel extern, am mizat întotdeauna pe flexibilitate şi agilitate, pe viteză de reacţie la dinamica pieţei, la schimbările intervenite în comportamentul clienţilor şi al competiţiei de tip "me too". Credem cu tărie că suntem printre puţinele companii din piaţă care au obţinut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbărilor intervenite în piaţă, schimbări care s-au regăsit întotdeauna în reinventarea continuă a modelului de business în beneficiul clienţilor noştri", a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics România & Moldova, citat în comunicat.

SmartID Dynamics furnizează soluţii software şi servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare şi imprimante de coduri de bare care asigură vizibilitate în timp real asupra proceselor din cadrul organizaţiilor.

Compania a fost înfiinţată în 2010 de către Daniel Boangiu şi Romeo Iacob, experţi cu peste 20 de ani de experienţă în mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri, în 2018. de peste 15 milioane de Euro şi un profit net de peste 1,3 mililioane de Euro.

Smart ID Dynamics are în prezent 100 de angajaţi şi colaboratori, deţine cea mai mare şi mai stabilă echipă de specialişti certificaţi din piaţă, rezultat al unui program de investiţii şi de dezvoltare a echipei de management constant, de-a lungul celor peste 8 ani de existenţă pe piaţa din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb