"LaborMed Pharma" achiziţionează portofoliul de produse "Ozone"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 27 iulie 2009

Grupul "LaborMed Pharma" semnea­ză contractul de achiziţionare a portofoliului de produse al companiei farmaceutice "Ozone Laboratories", dar şi a brandului "Ozone". Prin această tranzacţie, "LaborMed Pharma Group" a achiziţionat un portofoliu de peste 400 de branduri de produse farmaceutice generice OTC şi RX, vândute actualmente în Româ­nia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia şi Slovacia.

Portofoliul achiziţionat include branduri precum "Algozone", "Trachisept", "Ceclozone", "Extremvit" şi "Entran". În 2008, portofoliul de produse a generat o cifră de afaceri de 44 milioane de euro. De asemenea, "LaborMed" a achiziţionat brandul "Ozone" şi toate drepturile de proprietate intelectuală asociate, precum şi lanţurile de distribuţie deţinute şi administrate în prezent de "Ozone Laboratories". "LaborMed Pharma Group" nu a cumpărat niciuna dintre companiile "Ozone Laboratories", întrucât această tranzacţie constă în achiziţionarea licenţelor de produse şi a autorizaţiilor de piaţă.

"Suntem foarte mulţumiţi de încheierea acestei tranzacţii, care constituie un pas important înainte pentru "LaborMed", aducându-ne mai aproape de obiectivul nostru de a ne extinde regional şi de a ne poziţiona ca jucător-cheie în Europa Centrală şi de Est", a declarat Stephen Stead, director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al "LaborMed Pharma Group". Achiziţionarea portofoliului de produse "Ozone" aduce activităţii Grupului o componentă OTC puternică, suplimentând brandurile existente de produse farmaceutice generice şi permiţând diversificarea către mai multe arii terapeutice. În plus, va aduce o prezenţă regională pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, permiţând "LaborMed Pharma Group" să vândă portofoliul extins de noi produse în întreaga regiune. LaborMed Pharma Group va prelua imediat distribuţia de produse Ozone în România şi va încheia contracte de distribuţie pentru portofoliu în ţările Europei Centrale şi de Est. Ca urmare a acestei achiziţii, "LaborMed Pharma Group" intenţionează să recruteze 75 de noi angajaţi pentru administrarea portofoliului extins. Se estimează că perioada de tranziţie va fi încheiată complet până la sfârşitul acestui an.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb