LANSARE HEWLETT-PACKARD  Produse de stocare ce reduc costurile cu până la 50%

Cristina Mihalaşcu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 martie 2009

În contextul unui climat economic incert, Hewlett-Packard (HP) vine în ajutorul marilor companii prin lansarea unor produse şi servicii de stocare care reduc costurile de mentenanţă şi cresc eficienţa tehnologică.

Noile oferte de hardware şi software permit organizaţiilor să schimbe modul în care consumă resursele tehnologice prin standardizare, optimizare şi automatizare.

HP Storage Works Enterprise Virtual Array 6400 şi 8400 sunt noile soluţii de virtualizare care îi ajută pe clienţi să simplifice provizionarea, gestionarea şi optimizarea serverelor şi mediilor de stocare. În plus, acestea reduc costurile de administrare cu până la 50%.

Al doilea produs, HP SAN Virtualization Services Platform 2.1 (SVS 2.1) permite realizarea dintr-un punct centralizat a sarcinilor comune: administrarea volumelor, provozionarea superficială, servicii de copiere, migrarea şi replicarea datelor. Platforma de virtualizare creşte şi capacitatea de stocare dis­ponibilă în sistem.

Pachetul de programe HP Data Protector oferă protecţia datelor pentru toate mediile fizice şi virtuale. Acesta reprezintă cea mai sigură protecţie pentru mediile virtuale,cu o eficienţă de 80%.

Kyle Fitze, marketing director Storage Area Network HP, a declarat în cadrul turneului de promovare a noilor produse în Europa, că HP a redus bugetul de întreţinere de la 4 miliarde de dolari la 2 miliarde, mizând în special pe dezvoltarea unor proiecte de inovare şi cercetare.

Marile companii doresc optimizarea tehnologiei, potrivit unui studiu HP

Potrivit unui studiu comandat de HP, 38% din companiile intervievate consideră că actualul climat economic este o oportunitate de a-şi restructura mediile tehnologice, prin eficientizarea costurilor.Pentru 69% dintre persoanele care au participat la interviu, menţinerea unui nivel tehnologic ridicat implică maximizarea profitului şi un avantaj concret împotriva concurenţei. Organizaţiile se aşteaptă să iasă din declinul economic cu infrastructuri eficiente din punct de vedere a costurilor (37%), optimizate (29%) şi eficace (28%).

Pentru următoarele 12 luni directorii de companii iau în considerare următoarele proiecte: consolidarea serverului şi a stocării (56%), virtualizare (49%), modernizarea şi consolidarea aplicaţiilor (45%) şi automatizare (41%). Testul a fost desfăşurat de firma PSD Research, în perioada 8 decembrie 2008 - 16 ianuarie 2009, pe un eşantion de 490 de directori de companii şi IT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb