LANSARE IPHONE  "Cursa înarmărilor a fost pistol cu apă"

D.N.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 septembrie 2019

"Cursa înarmărilor a fost pistol cu apă"

Iubitorii de telefoane inteligente, care vor să fie mereu la modă, au o nouă grijă: s-a lansat iPhone 11 şi în ţara noastră. Între producători există o concurenţă incredibilă, lansările de modele noi se succed cu o repeziciune incredibilă, totul semănând cu un "război rece", aşa cum declara un fan iPhone prezent la lansare: "Cursa înarmărilor, din timpul Războiului Rece, a fost pistol cu apă în comparaţie cu bătălia dintre cele trei mari firme producătoare de telefoane inteligente". Realitatea este că tehnologia avansează într-un ritm alert. iSTYLE, cea mai mare reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est a prezentat cele mai noi produse create de Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max şi Apple Watch Series 5. Începând din 27 septembrie, acestea pot fi achiziţionate din toate magazinele din ţară sau pot fi comandate online. Potrivit reprezentanţilor Aplle, iPhone 11 Pro şi iPh-one 11 Pro Max oferă performanţe avansate pentru utilizatorii care îşi doresc cel mai puternic smartphone. Noul ecran Super Retina XDR are cel mai strălucitor şi mai precis afişaj. Puternicul procesor A13 Bionic furnizează performanţe extreme pentru orice activitate şi un salt fără precedent în privinţa autonomiei bateriei. Noua cameră triplă, compusă dintr-un ultra-superangular, un superangular şi un teleobiectiv, conferă o experienţă fotografică de nivel profesionist, cu îmbunătăţiri senzaţionale pentru pozele realizate în condiţii de iluminare slabă. iPhone 11 include o nouă cameră dublă, care oferă modul de fotografiere nocturnă şi cea mai înaltă calitate a înregistrării video disponibilă la nivel de smartphone. Propulsat de cipul A13 Bionic, care permite realizarea celor mai solicitante sarcini pe parcursul întregii zile cu o singură încărcare, iPhone 11 este dis-ponibil în şase culori superbe, concepute să reziste la intemperii graţie rezistenţei îmbunătăţite faţă de expunerea la apă.

Beneficiind de un nou ecran Retina "Always-On", care nu se stinge niciodată, şi busolă integrată pentru a facilita orientarea, noul Apple Watch Series 5 cu watchOS 6 le permite utilizatorilor să îşi gestioneze starea generală de sănătate şi fitness cu noi funcţionalităţi precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicaţia Zgomot şi tendinţele Activitate.

În 2019, comparativ cu 2018, numărul precomenzilor a crescut cu 15%, aproximativ 85% dintre acestea îndreptându-se către iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb