LG a redus două milioane de tone de gaze cu efect de seră în prima jumătate a anului 2009

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional #IT / 22 iulie 2009

LG Electronics a redus o cantitate de 2,1 milioane de tone de emisii de gaze cu efect de seră în prima jumătate a anului 2009, dintre care două milioane de tone printr-o utilizare mai eficientă a energiei şi 100.000 de tone prin îmbunătăţirea proceselor de producţie, se arată într-un comunicat al companiei coreene.

Pe ansamblu, LG a înregistrat o reducere de şapte şi respectiv cinci procente a emisiilor de gaze cu efect de seră din procesul de producţie şi respectiv cel de dezvoltare a produselor, atât în fabricile din Coreea, cât şi în fabricile din întreaga lume.

Impactul asupra mediului prin reducerea emisiilor cu 2,1 milioane de tone este echivalent cu plantarea a 700 de milioane de puieţi de brazi, suficient cât să acopere o arie de patru ori mai mare decât suprafaţa capitalei Coreei - Seul (605 kmp).

La începutul anului 2009, LG şi-a luat angajamentul de a reduce anual 150.000 de tone de emisii de gaze cu efect de seră care sunt create în mod normal în timpul proceselor de producţie şi 30 de milioane de tone generate prin utilizarea produselor până în anul 2020.

Activităţile întreprinse de companie precum îmbunătăţirea fabricilor, procesele de producţie inovative, tehnologiile de ultimă generaţie incluse în procesul de producţie, utilizarea în mod eficient a energiei şi reducerea deşeurilor au contribuit semnificativ la reducerea emisiilor care generează efectul de seră.

Până în 2012, LG intenţionează să reducă cantitatea de emisii de gaze cu efect de seră generată de produsele sale cu până la 15 procente comparativ cu 2007 prin utilizarea într-un mod mai eficient a energiei consumate de principalele sale produse.

Politicile LG referitoare la mediu se aplică tuturor proceselor pe întreaga durată a ciclului de viaţă a unui produs, ce include colectarea materiei prime, producţia, logistica, funcţionalitatea şi deşeurile. LG a interzis utilizarea materialelor toxice şi compania a realizat un audit ce a vizat gazele cu efect de seră generate în fabricile LG din Coreea, iar în prezent, compania măsoară cantitatea de emisii în peste 32 de fabrici LG din întreaga lume. LG Electronics este prima companie coreeană producătoare de echipamente electronice care primeşte un certificat internaţional pentru realizarea auditului gazelor cu efect de seră.

LG va lansa un program educaţional intern, în luna septembrie 2009, pentru a informa angajaţii despre schimbările climaterice şi pentru a creşte numărul de participanţi voluntari la iniţiativele companiei de reducere a carbonului.

Compania şi-a afirmat pentru prima dată angajamentul faţă de mediu prin campania Cleaner Environment(Un mediu mai curat) lansată în 1994. Programul vizează atât procesul de producţie cât şi produsele în sine, cu obiectivul de reducere a gazelor cu efect de seră a unei cantităţi de 150.000 de tone în ce priveşte producţia şi 30 de milioane de tone în ce priveşte dezvoltarea de produse. Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră va avea loc treptat pe întreaga durata de viaţa a unui produs şi include materii prime, logistică, funcţionalitatea produsului, deşeuri şi alte procese.

LG Electronics a primit un certificat internaţional pentru inventarierea gazelor cu efect de seră în decembrie 2008 , devenind astfel primul producător din industria de echipamente electronice din Coreea care primeşte această recunoaştere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb