LGBT - NOUA PĂTURĂ SOCIALĂ? Ştiţi ce înseamnă LGBT?

Teodor Fleseru
Ziarul BURSA #Miscellanea / 30 august 2016

Ştiţi ce înseamnă LGBT?

Nici eu nu ştiam până ieri.

Lesbians-Gays-Bisexuals-Trans-genders.

Mai e nevoie să traduc?

Departamentul Agricol al Statelor Unite (USDA) în parteneriat cu Facultatea de Drept Drake, One Iowa, Centrul Naţional pentru Drepturile Lesbienelor şi True Colors Fund au organizat cel de-al XV-lea Summit al LGBT Rurali în combinaţie cu Campania Mândriei Rurale, pe 18 august 2016, în Sala Părinţilor a Facultăţii de Drept Drake, Iowa, între 10.30 a.m. şi 4.30 p.m.

Organizatorii au declarat că summitul a avut loc pentru că "mulţi LGBT au ales să locuiască, să muncească şi să-şi crească copiii în zone rurale", iar această întâlnire le-a oferit oportunitatea de a "sublinia necesităţile unice ale acestei comunităţi".

O ştire, nu foarte senzaţională, în funcţie de preferinţe, după care ai uitat-o şi treci mai departe.

Nu într-un an electoral (care ţine de "doi ani", spun răuvoitorii)!

Dreapta a dezvăluit numaidecât publicului noua teorie a conspiraţiei înrudită cu acest eveniment, conform căreia Preşedintele Obama le dă bani "ţărănoilor transgenderi şi lesbieni" să se mute în zonele rurale doar pentru a ruina "America adevărată".

Primii care au tras semnalul paranoiei au fost cei de la blogul College Fix. Mai întâi s-au întrebat dacă LGBT rurali au "într-adevăr" nevoi unice, exagerând sumele care ar fi fost alocate, banii contribuabililor heterosexuali, bazându-se pe întreaga sumă a programului USDA pentru drepturi civice, adică $24,4 milioane pentru anul fiscal 2016.

Pe urmă a venit rândul celor de la Washington Free Beacon (Făclia Liberă) să raporteze că "USDA organizează summituri de promovare a rolului fermierelor lesbiene. Agenţia susţine că urmăreşte modificarea percepţiei privitoare la ce înseamnă să fii fermier în America, departe de cea a «masculului alb şi bogat». Summitul îi va învăţa pe ţărănoii lesbieni şi transgenderi cum pot obţine subvenţii de la stat pentru credite imobiliare rurale şi «burse comunitare non-profit». Se va discuta şi problema homofobiei agresive".

Observaţi cum conceptul LGBT a fost redus la lesbiene şi transgenderi. Tendenţios. Cum pentru o societate dominată de masculii albi mulţimea anormalităţii ar fi compusă doar din lesbiene şi transgenderi, adică fătălăi "fătărăi", altfel decât noi, "ceilalţi", care cotizăm la stat, iar guvernul democrat finanţează această pornografie rurală.

Următorul "pas" al dreptei e starul celui mai popular talk show radiofonic, difuzat de peste 600 de staţii prin reţeaua Armed Forces Radio, Rush Limbaugh, un fost DJ devenit acid comentator ultra-conservativ.

"Aţi auzit care e ultima escrocherie democrată? Aţi auzit despre subvenţiile financiare ale Departamentului Agricol acordate fermierilor lesbieni?", şi-a întrebat Limbaugh ascultătorii. "Chestia e, oameni buni, că nu e vorba de fermieri lesbieni. Ceea ce încearcă ei să facă e să convingă lesbienele să devină fermieri".

Wow!

Vedeţi cum prinde contur întărit teoria conspiraţiei? Aici e vorba acum de relocare, de translatare a comunităţilor rău famate în paradisul de la ţară.

Ceea ce îl face pe corozivul comentator s-o ia puţin razna: "America rurală e compusă din tipuri de indivizi auto-suficienţi, colţuroşi. Care, întâmplător, sunt mari susţinători ai celui de-al Doilea Amendament (adică dreptul de a purta arme pentru autoapărare, n.a.)".

Adică păzea, s-ar putea să se lase cu focuri.

După care vajnicul Rush Limbaugh se îndreaptă de spate apoteotic:

"Şi iată cum vine acum regimul Obama cu banii federali, fluturându-ţi-i pe la nas, şi tot ceea ce trebuie să faci e să fii lesbiană şi să vrei să devii fermier, şi te-ai aranjat". Eu sunt ca voi, n-am ştiut niciodată că lesbienii vor să devină fermieri. N-am ştiut niciodată că lesbienii tânjesc să se poziţioneze în spatele unui cal cu plug ca să are. N-am ştiut. Dar se pare că o anumită sumă de bani poate realiza această fantasmă, iar obiectivul e atacul - pentru că suburbiile au fost deja asediate... Iar apoi vor ataca fiecare regiune cunoscută ca predominant conservativă. Nu se opresc niciodată, oameni buni. Mărşăluiesc neîncetat".

Trebuie să recunoaşteţi (ştiu că nu vreţi, nici eu nu vreau) că omul e genial. Nu numai că teoria conspiraţiei e demascată în fragedă născare, dar e deja demonstrată ca realitate matură, prin asentimentul asumat al ascultătorilor "oameni buni".

Chiar mai mult, aceste infiltrări sunt menite a destabiliza electoratul republican conservator...

Iar Donald Trump se teme de aceştia ca de imigranţii ilegali pe care îi vrea deportaţi, vrea un zid stavilă, pentru că numai el poate rezolva problemele majore ale Americii Albe pentru a redeveni Mare.

Iar Hillary Clinton îl demască drept "rasist".

Donald se răţoieşte la ea pe Twitter, negând epitetul, adăugând apoi că ea e "rasistă". Şi ca să demonstreze că nu e rasist, adăugând că e conştient de mizeria în care trăiesc african-americanii în ghetourile lor, de violenţa în creştere, de blocajele financiare generate de prejudecări. Dar nu vă faceţi griji, când voi fi ales preşedinte, "rezolv chestia asta! Promit!"

Ceea ce n-a făcut decât să arunce gaz pe foc. Cum adică, s-au întrebat comentatorii, asta e percepţia lui Donald, că toţi negrii trăiesc în mizerie şi e nevoie de un stăpân care să-i elibereze? Iar un partizan republicat plin de avânt civic îi ceartă pe negrii revoltaţi: "Nu trebuia să veniţi în ţara asta dacă nu vă place aici!"

Din fericire, noi nu avem probleme de genul acesta.

Dreapta e la putere, iar ciolanul guvernului e în mâna lui Cioloş, un fermier cu doctorat, cu paşii măsuraţi. De sus.

Nu trebuie să ne temem că va trimite cohortele de lesbieni să cotropească satul românesc.

Fermierii americani nu sunt diferiţi de ţăranii români, ca statut. Dar sunt mai toleranţi, mai puţin homofobi. Pentru ei lesbienii sunt "domnişoare". Sunt integraţi în peisajul social ancestral.

La noi totul e posibil.

Nu există teorii ale conspiraţiei.

Doar conspiraţii, vizibile, incontestabile, necontestate, contestate, asumate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. mai voiai sa transmiti si altceva dacat ca sa nu cumva sa uitam ca exista LGBT?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb