Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei a doua a proiectului alături de CON-A

A.C.
Companii #Imobiliare / 30 iunie 2014

Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei a doua a proiectului alături de CON-A

Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei a doua a proiectului alături de CON-A, grupul de firme din domeniul construcţiilor cu capital integral românesc, potrivit bunui comunicat remis redacţiei.

"În urma concursului de oferte am decis să continuăm colaborarea cu firma CON-A şi pentru faza 2 a parcului tehnologic. Nivelul de profesionalism de care au dată dovadă anul trecut, când au livrat faza 1 a proiectului şi toată infrastructura parcului în 6 luni de zile ne oferă atât nouă cât şi rezidenţilor noştri siguranţa că şi etapa 2 a proiectului nostru va fi livrată la timp şi la un nivel calitativ ridicat." - a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

CON-A, în calitate de antreprenor general, anunţă că lucrările pentru faza a doua a proiectului au început la 16 iunie şi vor fi livrate până la finele acestui an, oferind un total de 13.412 m2 aparţinând clădirilor D şi E.

"Dezvoltatorii proiectului Liberty Technology Park Cluj relatează că, până în acest moment, faza II fost pre închiriată proporţie de 30%, iar obiectivul lor este de a livra această fază închiriată 100% până la finele anului"potrivit reprezentanţilor Liberty Technology Park.

Suprafeţele de 3.600 metri pătraţi/etaj vor oferi companiilor oportunitatea de a ocupa un nivel întreg. Interiorul spaţiilor este tip "open space". Rezidenţii ce urmează să ocupe clădirile de spaţii de birouri vor beneficia de multă lumină naturală, un atuu al reconversiei fiind acela de a păstra combinaţia faţadelor ceramice ce integrează ferestrele fostei fabrici, se mai arată în sursa citată.

În ceea ce priveşte spaţiile verzi ale parcului, fâşia de apă a fost finalizată recent iar cei peste 20.000 metri pătraţi, destinaţi terenurilor multifuncţionale de sport, grădinii cu pomi fructiferi şi pistelor de biciclete sunt în plină dezvoltare.

Parcul tehnologic găzduieşte 8 companii: Siemens, Halcyon Mobile, Recall, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator şi Tulemod. Aceştia ocupă în prezent 100% din suprafaţa primei etape.

Restaurantul "La Casa", primul chiriaş în zona de relaxare din cadrul parcului, s-a deschis oficial pe data de 25 iunie.

Liberty Technology Park Cluj este un parc tehnologic construit într-un spaţiu destinat companiilor din domeniile IT&C şi R&D. Parcul tehnologic este o iniţiativă Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Investiţia până în momentul actual a fost de peste 10 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb