Liviu Dragnea rămâne în închisoare, judecătorii au respins cererea de revizuire a pedepsei

J.P.
Anticorupţie / 12 ianuarie 2021

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, judecătorii au respins cererea de revizuire a pedepsei

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins azi ca inadmisibilă cererea lui Liviu Dragnea de revizuire a cauzei în care a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare, potrivit minutei de şedinţă, relatează G4media.

Decizia de astăzi a Curţii Supreme poate fi atacată cu apel în 10 zile. Unul dintre judecătorii din complet a făcut opinie separată.

Fostul şef al PSD a mai cerut, în cadrul aceluiaşi proces, suspendarea executării pedepsei. După discuţii care au durat aproximativ o jumătate de oră, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas în pronunţare pe cererea lui Dragnea, care nu a fost prezent în sala de judecată şi a fost audiat prin videoconferinţă.

Minuta şedinţei:

2999/1/2020 - Revizuire - DRAGNEA LIVIU NICOLAE - Revizuent

Cu majoritate, respinge ca inadmisilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinţei penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ - Secţia Penală pronunţată în ds nr.2628/1/2016.

Obligă la ch judiciare catre stat.

Cu drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Cu opinie separata in sensul admiterii în principiu a cererii de revizuire.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Calea lunga si batuta frate roman Dragnea, iti urez cu multa dragoste si iubire !

    1. A-TI SPUN EU , CE ESTE , D-LE anonim !!! ESTE BANDITUL-BANDITILOR , EXCROCUL-EXCROCILOR , SI HOTUL-HOTILOR !!! SI , NU EXAGEREZ , SANT CUVINTE FOARTE BLANDE , IN CEEA CE-L PRIVESTE !!! A FOLOSIT ROMANIA , CA PE PROPRIA MOSIE , CREZANDU-SE UN FEL DE '''''' CEAUSESCU 2 '''''' ; PRIN DECLARATII COMPLET FALSE , IMPREUNA CU CATELUSUL LUI CREDINCIOS , '''''' TABLOURI-LINGOURI ''''''', VALCOV , A REUSIT SA PRABUSEASCA DE 2 ORI , BURSA DE VALORI , DE LA BUCURESTI , SI , CAND ACTIUNILE AU DEVENIT FOARTE IEFTINE , AU APARUT DIN UMBRA , CA PAIANJENII , '''''' OPORTUNISTII '''''' , CUMPARAND MILIOANE SI ZECI DE MILIOANE DE ACTIUNI , LA CELE MAI BUNE SI ALESE FIRME ; DUPA CARE , CA PRIN MINUNE , DUPA CATEVA SAPTAMANI , BURSA SI-A REVENIT LA LOC !!! VORBA ESTE : CINE SI CATI , AU DEVENIT MULTI-MILIONARI , APROAPE PESTE NOAPTE , DIN CAUZA '''''' AJUTORULUI '''''' LOR ??? NOI , NU AVEM ''''' ASF-ul '''''' AMERICAN , CARE SA VERIFICE VREODATA , CE S-A INTAMPLAT , S-AU CE SE INTAMPLA IN PIATA DE VALORI !!! NU AVEM NIMIC , DECAT TREPADUSI , ADUSI , SI PUSI POLITIC !!! DRAGNEA ERA DE FAPT , PRESEDINTELE ROMANIEI !!! EL , TAIA SI SPANZURA !!! NUMAI PENTRU ACESTE LUCRURI , AR MERITA SA FACA 15 - 20 DE ANI , DE INCHISOARE , EFECTIVA !!! SI , CATE SI MAI CATE MARSAVII , NU A SAVARSIT , IN PERIOADA LUI DE GLORIE !!! DACA MAI RAMANEA MULT TIMP LA '''''' BUTOANE ''''''', SCUFUNDA ROMANIA !!! N-AM MAI FI AVUT UN LEU , IN REZERVA BNR !!! STITI BINE , CAT DE MULT , S-AU LUPTAT , CA SA-L DEA JOS PE ISARESCU , SI SA PUNA IN LOC , O LEPRA DE-A LOR !!! CA SA AIBE ACCES USOR , LA BANII TARII !!! CE SA MAI VORBIM !!! CHESTIA ASTA , CU '''''' FRATELE '''''' !!! NU E FRATELE NIMANUI !!! E FRATELE LUI !!!

      Pai, mai bine se lupta sa-l dea jos pe presedinte.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb