LLP Bucharest îşi schimbă conducerea

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 decembrie 2008

LLP Bucharest anunţă schimbări importante la nivel de top management pentru filiala din România şi grupul LLP. În acest sens, Robert Komartin (în prezent Managing Director) va prelua începând cu ianuarie 2009 poziţia de Group Sales Director, devenind totodată membru al consiliului de administraţie LLP Group. Poziţia de Managing Director va fi preluată de Raluca Ioana Komartin (în prezent Operations Director în cadrul LLP Bucharest).

Aceste schimbări sunt o consecinţă a rezultatelor financiare realizate de LLP Bucharest în ultimii ani. Compania a avut pe primele nouă luni ale acestui an, o cifră de afaceri mai mare de 2 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproximativ 30% faţă de perioada similară a anului trecut.

Robert Komartin, a declarat: "LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. Pentru soluţiile Infor FMS SunSystems, Microsoft Dynamics NAV şi AX nu cred că există o altă companie în România cu o echipă de consultanţi cu experienţă de produs şi certificările necesare. Competenţele echipei de consultanţă sunt întregite de o puternică echipă de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a răspunde la cerinţe particulare ale clienţilor".

LLP Bucharest se află pe primul loc în clasamentul cifrei de afaceri a celor nouă filiale ale grupului pentru primele 9 luni ale acestui an. "Ritmul de creştere al LLP Bucharest a fost mult peste evoluţiile înregistrate de pieţa autohtonă. LLP s-a impus ca cel mai important partener din România pentru soluţiile ERP Microsoft Dynamics. De asemenea, este primul partener pentru soluţiile Infor din România", a precizat Raluca Ioana Komartin.

La încheierea anului fiscal Microsoft (sfârşitul lunii iunie 2008), LLP Bucharest a rămas cel mai mare partener Dynamics din Romania, la distanţă de principalii săi competitori. Aceasta poziţie se păstrează şi chiar se consolidează la sfârşitul primului trimestru fiscal Microsoft (trimestrul trei calendaristic). De asemenea, LLP Bucharest rămâne Gold Certified Partner şi membru Microsoft President Club (singurul partener român al Microsoft care a obţinut această distincţie).

În relaţia cu Infor, LLP este - datorită implementarii si vanzarii solutiilor SunSystems - cel mai important partener al corporaţiei americane din România, la mare distanţă de partenerii de Infor ERP LN (anterior BAAN), LX, Aurora sau Infor PM (anterior MIS).

"LLP a început business-ul în România cu Infor FMS SunSystems, având peste 11 ani de când implementează această aplicaţie. Primul nostru client de SunSystems, foloseşte şi astăzi acest sistem. Este un lucru notabil, ţinând cont de faptul că în general durata de viaţă a unui astfel de sistem ERP este aproximativ 5 ani", a precizat Raluca Ioana Komartin.

Legat de noua poziţie la nivel de grup, Robert Komartin a precizat: "Ocuparea poziţiei de Group Sales Director într-un moment dificil pe plan global este o provocare mare pentru mine. Discutăm de o firmă care vinde software şi servicii de consultanţă, acestea fiind în practică printre primele lucruri care sunt eliminate din bugetul companiilor în asemenea situaţii. Credem că reducerea costurilor şi eficientizarea proceslor de business sunt elemente extrem de importante, într-un moment de criză devenind capitale pentru soarta firmei. Soluţiile ERP pot face diferenţa şi pot crea un avantaj competitiv pentru companiile care le implementează", a declarat Robert Komartin.

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria şi Croaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb