LLP Bucharest va implementa soluţia informatică SunSystems, la casa de pariuri britanică Stanleybet

DRAGOŞ RIZEA
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 ianuarie 2004

LLP Bucharest - distribuitor şi integrator de soluţii informatice de management - a început implementarea soluţiei informatice de management al afacerilor, SunSystems, la casa de pariuri britanică, Stanleybet - care a intrat de curînd pe piaţa românească, informează un comunicat al LLP.

Stanleybet, filiala din România a grupului britanic Stanley Leisure, unul din cei mai importanţi operatori de cazinouri şi case de pariuri din Europa, vrea să se dezvolte puternic pe piaţa locală prin deschiderea a 200 de locaţii în toate oraşele mari ale României pînă la sfîrşitul acestui an, investind în acest proiect peste două milioane de dolari. Implementarea soluţiilor LLP va fi finalizată la începutul lunii martie.

Piaţa românească a pariurilor sportive este extrem de dinamică şi cu un important potenţial de dezvoltare, fiind deschisă cel puţin o nouă locaţie pe săptămînă. LLP Bucharest va implementa la Stanleybet modulele financiar-contabile şi de mijloace fixe din SunSystems, precum şi soluţia Vision Financial, un instrument performant de analiză şi raportare de management.

Grupul cu capital britanic LLP este un important distribuitor şi integrator de soluţii informatice de management al afacerilor în Europa de Est, avînd pes-te 130 de angajaţi în şapte ţări. Principalele soluţii promovate de LLP sînt: Navision, SunSys-tems (ERP) şi Pivotal (CRM). LLP este Partener International Certificat MBS Navision în Europa Centrala şi de Est, precum şi Partener SunSystems şi Pivotal. Prezent în România încă din 1997, LLP Bucharest este certificat ISO 9001:2000 (Moody) şi are peste 68 de clienţi. Stanleybet reprezintă investiţia grupului britanic Stanley Leisure, grup cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 miliarde euro, fiind unul din cei mai mari operatori de cazinouri din Marea Britanie. În Europa, grupul deţine case de pariuri în Marea Britanie, Italia şi Croaţia. Stanley Leisure deţine 40 de cazinouri în Marea Britanie, fiind al patrulea operator de case de pariuri din Marea Britanie cu un portofoliu de peste 600 de locaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb