"Lovemarks - O nouă viziune despre branduri" dă contur filosofiei "Saatchi&Saatchi"

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 martie 2004

Noua filosofie "Saatchi&-Saatchi" prinde contur în "Lovemarks: Viitorul dincolo de branduri", cartea lui Kevin Roberts, CEO Saatchi&Saatchi, ce va fi lansată în curînd în SUA. "Lovemarks" este un concept simplu, dar revoluţionar, care marchează modul în care vor fi receptate brandurile: de vreme ce produsele încep să se asemene între ele din ce în ce mai mult, sentimentele sînt singura modalitate prin care mai poţi seduce consumatorul.

Cartea lui Kevin Roberts "Lovemarks: Viitorul dincolo de branduri" explică filosofia şi metodologia care vor ajuta afacerile să se apropie de consumatori astfel încît aceştia vor deveni "Loiali dincolo de motive." ("Loyal beyond reason"). "Lovemarks: Viitorul dincolo de branduri" de Kevin Roberts, CEO Saatchi & Saatchi - Ideas Company - demonstrează cum dragostea poate asigura afacerilor şi mărcilor un viitor sigur. Dragostea va schimba afacerile; oamenii vor deveni mai umani şi mai reali într-un mediu deseori considerat artificial. "Lovemarks nu pot fi create prin management sau conducere, ci prin inspiraţie şi visuri", scrie Kevin Roberts, continuînd: "Lovemarks sînt branduri foarte speciale, carismatice pe care oamenii le iubesc şi le apără cu îndîrjire; produsele, serviciile şi experienţa creează legături emoţionale de lungă durată cu consumatorii."

Filosofia Lovemarks a fost dezvoltată de Kevin Roberts şi de o echipă mondială de creativi, planneri şi clienţi ai reţelei Saatchi & Saatchi din ultimii 5 ani. Ideea şi modalităţile de lucru au fost testate în cadrul unor foruri importante din punct de vedere al afacerilor mondiale, pe piaţa cu clienţii şi în laboratoare de cercetare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb