LUCIAN BODE: "Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic"

S.B.
Politică / 3 aprilie 2022

"Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic"

Secretarul general interimar al PNL Lucian Bode crede că este nevoie de un lider puternic care "înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure", informează news.ro.

El a precizat că este nevoie de moderaţie şi echilibru, nu de pariuri şi jocuri riscante la nivelul conducerii PNL.

Bode a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al partidului, că cea mai mare greşeală a unui om politic care are responsabilităţi de conducere este să lase pe planul doi munca de partid.

"Cred că cea mai mare greşeală a unui om politic cu responsabilităţi de conducere este să lase în planul doi munca de partid, să uite de baza partidului, să neglijeze problemele şi propunerile venite de jos în sus. Trebuie să fim conştienţi că avem două joburi care de multe ori se întrepătrund, fie că vorbim în plan local, fie că vorbim de guvernare în plan central, este obligatoriu să nu neglijăm activitatea şi nevoile partidului.", a afirmat Bode, care a adăugat că nu mai trebuie să existe rupturi între liniile partidului.

El a precizat că PNL are nevoie un lider puternic.

"Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure. PNL are nevoie de un leadership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioşi şi riguroşi mai ales acum când întreaga lume ne priveşte şi putem arăta ce înseamnă România în plan extern şi alături de aliaţii noştri. Este nevoie de moderaţie şi echilibru, nu de pariuri şi jocuri riscante la nivelul conducerii PNL. Acum este momentul ca PNL să treacă la reconstrucţie pe termen lung", a transmis Bode.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. BOLOJAN!

    1. Nu ai sa vezi. Au unul fara coloana din armata sa preia functia. Unde-i ordin nu-i tocmeala.

    Ma(ciuca) ! Expertiza in spatele frontului si inainte si acum....

    1. Mai fratilor.Tata cinstea lui nenea asta ca-i general.Trecem peste faptul ca-i unul din sutele pe care le avem.Probabil ca noi ar trebui sa conducem NATO din acest pdv.Insa mie nu-mi place omul.Moale,pufos si cred ca si degraba ascultator al regelui ramas cu paltonul in brate.Uitati-va la Orban hu.Tipu-i un scarbos si nu-mi este drag de loc.Dar parca ash vrea si eu un p.m. cu un discurs un pic mai taios.Impotriva tuturor relelor externe si interne.Ori,d-l acesta.....

    PNL este istorie, nimeni nu ii mai voteaza si ei stiu asta. Este o zbatere ca sa mai creasca, dar sunt gata. Nu poti sa tradezi o tara sa o jecmanesti si sa nu dispari de pe scena politica. Daca mai stau putin cu PSD vor fi asimilati de acestia. PNL il tine de 3 ani in brate pe Ministrul Energiei un om care a distrus energia Romaniei si a jecmanit populatia. Energie electrica 100-200% crestere, nu-i asa suntem producatori, gaz 300-1000% crestere, nu-i asa avem gaz, RCA100-200% nu au facut nimic, ne-au jecmanit, ulei 2-3 ori mai mare, nu-i asa suntem tara producatoare, paine crestere 50%, mancare crestere 50%, materiale de constructii 100-300%, benzina si motorina crestere 120%, preturi mai mari ca in Austria, nu-i asa ca ei au petrol. PSD, PNL si UDMR jecmanitorii populatiei, mafioti, tradatori si hoti.

    1. Lider puternic sau competent?Si base a fost puternic,v-a condus cu o mana de fier pana la dezastru.Nu a-ti mieunat nici unu decat atunci cand l-au alungat altii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb