Lucică Vizitiu a renunţat la calitatea de membru provizoriu cooptat în board-ul SIF5

A.I.
Piaţa de Capital / 16 iulie 2020

Lucică Vizitiu a renunţat la calitatea de membru provizoriu cooptat în board-ul SIF5

Societatea a sistat plata dividendelor în urma suspendării executării hotărârilor AGA prezidată de Ciurezu

Lucică Vizitiu, vicepreşedinte al Patronatului Detectivilor Particulari din România, a renunţat, de bună voie, la calitatea de membru provizoriu cooptat în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5), solicitând societăţii să nu mai facă niciun demers privind avizarea sa la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), se arată într-un raport al emitentului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Domnia sa fusese cooptat în board-ul societăţii, împreună cu Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, în calitate de administrator provizoriu, în data de 12 iunie.

În prezent, Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia este compus din cinci membri, după demisiile lui Radu Hanga şi a Anei Barbara Bobircă, în urma evenimentelor de la Craiova din data de 28 aprilie, când au avut loc două adunări ale acţionarilor SIF-ului, în condiţiile în care o serie de investitori ai SIF Oltenia, între care reprezentanţii SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, precum şi cel al fondurilor Certinvest (care solicitaseră anterior completarea ordinii de zi a AGA cu o serie de puncte privind atragerea răspunderii şi revocarea administratorilor Tudor Ciurezu, Anina Radu, Carmen Popa şi Nicolae Stoian), nu au reuşit să intre în sediul societăţii, pe motivul că deja votaseră prin corespondenţă.

La adunarea prezidată de Tudor Ciurezu, preşedinte SIF Oltenia, ce a avut un cvorum de 46,09%, au fost aprobate toate hotărările existente pe ordinea de zi, între care dividende din profitul anului trecut în sumă de 52,21 milioane de lei, constituirea fondurilor necesare pentru investiţii, în special pentru derularea unui program de răscumpărare, Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru acest an şi bineînţeles situaţiile financiare ale SIF-ului pentru 2019.

Ieri, Curtea de Apel Craiova a suspendat executarea deciziilor luate de adunarea condusă de Tudor Ciurezu, până la pronunţarea definitivă a instanţei privind cererile de constatare a nulităţii absolute a hotărârilor respective.

În aceste condiţii, SIF-ul a suspendat, începând de astăzi, plata dividendelor aferente anului trecut, neachitate până în prezent.

Grupurile coduse de SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia pe de o parte şi SIF Oltenia pe de altă parte au numeroase litigii pe rolul instanţelor de judecată, conducătorii societăţilor acuzându-se reciproc de diferite încălcări ale legii.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Ce mai este de zis!. Numai un tâmpit pune in aplicare Hotărârile AGA când sunt atacate in instanța prin ordonanța!.

    1. După mintea ta societățile ar sta blocate pt că sunt acționari care contestă solicită si suspendarea hotărârii de alegere a secretariatului.

      Cel de la 1.1 ești prost sau sluga a lui Ciurezu?

      De ce atribui altora ceea ce estt tu insuti intotdeauna,Cita legislatie specifica Pietei de capital si societatilor in general handicap anonymous?!!Stii tu ca Hotararea de plata a dividendelor a AGOA este titling executoriu ?!!

      Prost esti tu, Marcel si instanța care suspendat hotărârile de la 1 la 8. HOT 1 era cu alegerea secretariatului. Cum sa suspenzi ma un secretariat din 28 aprilie?

      Nu mă , e hârtie igienică. E bună doar pt SIF 1+4 ca au încasat deja dividendele . PPM iști sunt niște aia, victime colaterale ale prostiei marilor guru ai pieței. Niște infractori

      Tâmpiților, S-au suspendat toate punctele hotărârilor din ordinea de zi! In fond trebuia o hotărâre cu “n” puncte și asta se ataca, dar Ciurezu S/a crezut “jmecher”!

      Ciurezu chiar e smecher!!

      CIUREZU E ISTORIE

      UN BOSOROG DECREPIT CARE SI A PIERDUT MINTILE 

      ARGUMENTEZ 

      IN CARE A ZILE SE ELIMINA PRAGUL 

      CE MAI FACE? 

      SE BARICADEAZA IN CLADIRE? 

      LA FEL CA CELALALT SPECIMEN FECALA

      Astia chiar sunt tampiti! Pai nu a publicat Ciurezu 8 hotarari, inclusiv alegerea secretariatului? Adica hotararea de alegere a secretariatului nu e nelegala ca a fost luata cu tinerea actionarilor la usa? Cum sa nu se suspende si o asa porcarie care nu trebuia sa fie nici macar pe ordinea de zi! Sa o luam logic: daca secretariatul a fost ales si a functionat in adunare, de ce dupa adunare s-a mai publicat cu titlu de hotarare alegerea secretariatului? Urma cumva sa se execute hotarare cu secretariatul dupa publicare? Pai nu mai avea ce sa se execute. Dar sigur Ciurezu voia el sa o execute el in continuare. Ha, ha, ha! Si instanta i-a dat peste bot. Daca a pus-o ca hotarare atunci poate fi si suspendata. Restul nu mai conteaza! Asa se intampla cand umbli cu aberatii, primesti peste bot de la instanta dupa cum ti-ai asternut! Ha, ha, ha!

    Batrinetea inseamna intelepciune ,minte,experienta ,luciditate,judecata,ce pacat ca tu nascut avorton nu ai nimic din astea.Ai fi Imbatrinit frumos,altfel esti un gunoi anonim.

    1. Cand o sa ajungi tu la batranete o sa vedem noi cat de intelept o sa fii. Nu se asteapta nimeni sa fii dupa cum te exprimi. Apropo, cati intelepti ai vazut tu in Romania, ma? Noi avem vreo 5 milioane de pensionari. Asta inseamna ca avem 5 milioane de intelepti? Inteleptii sunt rara avis, tovarase, dar sigur Ciurezu s-o crede vreun intelept cand tine actionarii la usa si se ascunde ca sobolanu in cotloanele SIF-ului! Mare intelept! Se ascunde pentru meditatie profunda, nu? Asta zici ca leviteaza deasupra SIF-ului ca un guru si distribuie dividende la tovarasii din propria gasca! Ce ba, te-ncurci cu inteleptu lu peste de la SIF Oltenia! Daca avea vreo bruma de intelepciune cadea la pace cu ailalti sau actiona legal, elegant, ba, nu ca barbarii din anii '90!

      AVORTON ESTI TU SCLAVULE

      TE PUNE DECREPITU DA POSTEZI 

      PE STRADA AJUNGETI SCLAVILOR 

      SI TUDORICA SI FECALA AU MILIOANE 

      VOI SCLAVII N AVETI NIMIC 

      VA ARUNCA MARTALOGII CATE UN OSCIOR SI ROADETI LA EL

      ASTA I SOARTA SCLAVILOR 

    Negociezi mosia ta,nu a actionarilor idiotule.

    1. Idiot ești tu cel cel de la 3. Credeți ca veți mai suge bani de la Sif 5?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb