LUDOVIC ORBAN: "Am fost obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut toată viaţa matură"

G.B
Politică / 23 noiembrie 2021

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban a anunţat astăzi că a demisionat din partid pentru că a rămas loial oamenilor care şi-a pus speranţele în PNL, în care spune că acum şi-au făcut loc 'minciuna', 'prostia', 'trădarea', 'laşitatea', potrivit Agerpres.

"Motivul esenţial pentru care astăzi am decis să-mi dau demisia din PNL este acela că eu sunt loial oamenilor care şi-au pus speranţele în noi. (...) Colegii din PNL au trădat grav, au comis cea mai gravă încălcare a regulilor într-o democraţie. (...) Astăzi, pentru mine, este o zi crucială, o zi în care pur şi simplu am fost obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut toată viaţa matură. Este o decizie pe care o iau cu mare greutate, pentru că în PNL am cei mai mulţi prieteni, oameni alături de care am luptat, de care am suferit, de care m-am bătut să susţin ideile liberale, să oprim "ciuma roşie" să conducă România şi să oferim României şansa la o dezvoltare reală", a declarat Orban la sediul PNL.

El a adăugat că a luat această decizie pentru că societatea, relaţiile interumane nu pot să se bazeze decât pe valori, pe principii morale, care permit oamenilor să se asocieze, să comunice, să se respecte unul pe celălalt şi, mai ales, să respecte ceea ce promit.

"Aproape toate lucrurile în care cred nu se mai regăsesc astăzi în conducerea PNL, şi-au făcut loc toate lucrurile pe care le-am detestat - minciuna, prostia, laşitatea, slugărnicia, lenea, lipsa de asumare politică", a afirmat Orban.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Parca propunerea dvs de prim ministru, a fost totusi, Florin Vasile Citu, cu tot tacamul corespunzator, ca e bun, frumos, destept si cu bani. Si nu o data, ci de doua ori. La fel si cu KWJ.

    Ce s-a schimbat intre timp, ca folositi cuvinte demne de Vadim ( lene, prostie, hotie, etc )? In afara de accesul la ciolan, vad ca se manifesta la fel si Raluca Turcan, cand a fost cert ca nu mai e in carti, dupa ce cu putina vreme in urma combatea viguros incapacitatea de a conduce a senioriei voastre. Asa a fost Vlad Voiculescu, mai nou Julien Ciolos si fara numar altii. 

    Daca priviti spre Tariceanu, observati unde veti ajunge, insa nu va faceti iluzii, diferenta intre el si dvs e uriasa. Onorabil e, totusi, ca ati ales demisia, dupa ce, ati reusit sa puneti la pamant un partid istoric, precum si ideea de liberalism. Presupun ca nu ati vrut, atat ati putut. Florin Vasile Citu premier.

    Luptati-va baieti, luptati si amintiti-va de George Orwell " 1984 " 

    1. BETIVANUL ORBAN,a plecat din PNL pe usa din dos.BAI COIOTULE,pai tu,esti noul DINU PATURICA din Romania. Bine ca ai plecat dinPNL ca in 31 de ani,nu ai facut nimic bun pentru romani decat ai BAUT,ai CANTAT la MANDOLINA,ai incasat nemeritat MUNTI de BANI din munca romanilor fara sa aduci ceva bun pentru vietile lor. Daca fac o comparatie intre TINE si FLORICICA DANSATOAREA,cred ca FLORICICA ar fi cu mult in fata ta. In timp ce tu de cate ori ai fost in functii importante ai adus numai OTRAVA in sufletele romanilor,FLORICICA a distrat romanii,fara sa fie platita din bani publici ca tine.Daca ai avea putina demnitate(nu este cazu),ai pleca de tot din viata publica si te-ai retrage in VILA din DOBROIESTI unde sa iti RONTAI AVEREA pe care ai facuto din munca romanilor fara sa produci ceva folositor. Drum bun cale batuta,ci-n te-o printe sa te F..A.!

    Multi oameni au plecat dim slujbe letdin cauza ta. Karma

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb