LUDOVIC ORBAN, DESPRE CRITICILE LUI CIOLOŞ LA ADRESA LUI CĂMPEANU: ''E necesară armonizarea opiniilor între parteneri''

G.U.
Politică / 23 decembrie 2020

''E necesară armonizarea opiniilor între parteneri''

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astăzi că este necesară "armonizarea" opiniilor între partenerii de coaliţie, după ce copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a spus că este nemulţumit de prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern, conform Agerpres.

"Aş prefera să nu comentez, vom discuta aceste lucruri cu partenerii noştri. Eu cred că, înaintea oricărei poziţionări publice a unui lider din coaliţie, este necesar dialogul, este necesară armonizarea poziţiilor şi este necesară luarea unor decizii care să ne reprezinte în egală măsură", a declarat Orban.

Întrebat dacă Cioloş şi-a manifestat dezacordul în legătură cu anumite numiri în noul Executiv, liderul liberal a amintit că miercuri seară Cabinetul condus de Florin Cîţu a primit votul de învestitură din partea Parlamentului, transmite Agerpres.

"Astăzi, Parlamentul Românei a învestit Guvernul. Cred că acesta este cel mai important lucru. Parlamentarii celor trei formaţiuni politice şi de asemenea parlamentarii din grupul minorităţilor naţionale au avut încredere în acest Guvern şi au învestit Guvernul. Asta este vestea zilei de astăzi. Putem fi siguri că odată Guvernul învestit, un Guvern cu puteri depline, va avea capacitatea să ia deciziile care erau necesare pe final de an", a arătat Orban.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a afirmat miercuri că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are "o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern".

"Şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România", a scris Cioloş pe Facebook.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb