LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADĂ A7: ''E o defecţiune la un rost care va fi remediată în cel mai scurt timp''

G.U.
Politică / 4 decembrie 2020

''E o defecţiune la un rost care va fi remediată în cel mai scurt timp''

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astăzi, că problemele de pe Tronsonul de autostradă A7 sunt cauzate de o defecţiune la un rost, problemele urmând a fi remediate în cel mai scurt timp, informează News.ro. Orban a afirmat că autostrada era gata de dat în circulaţie, de aceea s-a decis deschiderea traficului. "Nu avem obiceiul să ţinem tronsoanele de infrastructură pe care se poate da drumul la circulaţie ca muzeu", a afirmat premierul.

Ludovic Orban a fost întrebat, astăzi, despre problemele apărute pe Tronsonul de autostradă A7 şi a afirmat: "E o defecţiune la un rost care va fi remediată în cel mai scurt timp", transmite News.ro.

Întrebat de ce a fost deschisă circulaţiei autostrada, dacă nu era gata, premierul a precizat: "A fost gata de dat în circulaţie, nu avem obiceiul să ţinem tronsoanele de infrastructură pe care se poate da drumul la circulaţie ca muzeu. Din punct de vedere al dării în circulaţie, decizia de dare în circulaţie a fost corectă".

Premierul a reafirmat că remedierea se va face imediat, iar responsabilul de lucrare va despăgubi şoferii care au suferit defecţiuni.

Un rost nefinisat de pe varianta ocolitoare a Bacăului, inaugurată miercuri de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Ludovic Orban, a provocat probleme şoferilor, care au solicitat intervenţia echipelor mobile de vulcanizare după ce şi-au stricat roţile autovehiculelor în groapa din asfalt. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că este vorba despre o eroare de fabricaţie, remediată de constructor şi că au fost instituite restricţii de viteză.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Cand ne grabin ”electoral”,asa se produce.

    1. BETIVANE. Asa este si Romania sub conducerea ANTICRISTULUI de la Cotroceni pe care tu il slujesti ca si un caine ciobanesc.ANTICRISTUL,care este nu numai INFRACTOR ci,este si cel mai mare TRADATOR al neamului Romanesc de la TRADATORUL lui DECEBAL si pana in prezent. Acest MATAHARI masculin,este atat de plin de VENIN impotriva poporului roman pe care nici VENINUL de Cobra nu il intrece.ANTICRISTUL,ii considera pe Romani niste IDIOTI ,nu pe toti,ca cei care fac parte din PNL,sunt din rasa lui,adica ARIANA.Tot ce a facut de cand STRAINII l-au UNS presedinte,a fost numai in binele STRAINILOR si in DETRIMENTUL Romanilor.Odata cu instalarea epidemiei de CORONAVIRUS in Romania,a trecut la EXTERMINAREA Romanilor,numind in fruntea Guvernului un UNGUR(adica dusman al romanilor),iar SANATATEA,i-a incredintato unui ARAB,care nu crede in DUMNEZEU si nici in BIBLIE,ci,in ALAH si CORAN,adica o religie straina de poporul Roman.De cand cu epidemia,a lucrat numai impotriva BISERICII si a Romanilor,la PASTI a trimis POLITIA sa tina slujbele in BISERICI,iar lumina DOMNULUI a fost adusa ca si o lumina oarecare tot de Politie.Ba mai mult,a facut ce nimeni in Istoria noastra milenara nu si-a permis sa faca,a trimis POLITIA in BISERICI,sa OPREASCA SLUJBA si sa EVACUEZE ENORIASII amendandui,in timp ce pe INTERLOPI,i-a inmormantat cu alaiuri de POLITISTI. Asa ca,SPER ca DUMINICA,Romanii,sa va trimita acolo unde va este locul,adica in IADUL de la GHERLA,unde sa fiti chinuiti asa cum TORTIONARULProcuror LAZAR cel care a CHINUIT PATRIOTI Romani,iar scapat de Puscarie de ANTICRIST,drept pentru care a fost recompensat cu o PENSIE de 250000 de lei!

    La groapa ajungem toti cu astia

    din tot drumul inaugurat acel rost apartine psd

    restul este al vostru

    bravo Sica, esti un barbat adevart! 

    "Din punct de vedere al dării în circulaţie, decizia de dare în circulaţie a fost corectă".

    ADANCA! 

    incercand sa inteleg adancimea vorbelor m-a luat durerea de cap!

    curat murdar nea Sica! 

    Trebuie chemati imediat domnii Iohanis si Orban pentru o noua dare in circulatie a A7. La finaul mandatului se

    vor lauda ca au dat in circulatie un numar de km de autostrada xact ca la Caragiale: 7 Km la Bacau ....., 7 km la Bacau......., 7 Km la Bacau..... total 21 km. Buna traba ...... Trebuie sa-i votam neaparat. 

    1. sa-i vomam neaparat

    Dl Iohanis si dl Orban trebuia sa inaugureze acel 1 m de autostrada din Suceava.

    1. altfel nu putem vota!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb