LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetăţean trebuie tratat în conformitate cu legea, indiferent de funcţie

D.F.
Politică / 6 martie 2020

Orice cetăţean trebuie tratat în conformitate cu legea, indiferent de funcţie

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi seară la un post de televiziune că "orice cetăţean trebuie tratat în conformitate cu legea", indiferent de funcţia pe care o ocupă, făcând referire la cazul Sorinei Pintea.

Ludovic Orban a declarat la România TV: "Nu ştiu exact se s-a întâmplat, la ce tratamente ar fi fost supusă, dar cred că orice cetăţean, indiferent ce funcţie are, trebuie să fie tratat civilizat, ca un cetăţean şi să i se respecte drepturile, să i se respecte demnitatea umană, dar, repet, asta este valabil pentru orice cetăţean român (...) Orice cetăţean român trebuie tratat, cum este normal, în conformitate cu prevederile legale, indiferent în ce situaţie se află, că este cercetat, că s-au aprobat 30 de zile arest, că nu s-au aprobat, că este adus cu mandat, că se duce de bunăvoie, trebuie tratat în conformitate cu legea şi cu regulile de tratament la care trebuie supus orice cetăţean (...) Respectarea drepturilor trebuie asigurată de aceia care se ocupă de derularea procedurilor penale, că este vorba de procuror, că este vorba de poliţia judiciară, dacă este încarcerat, de cei care sunt Autoritatea Naţională a Penitenciarelor. Există prevederi legale clare, există tratate internaţionale, există regulamente interne, astea toate trebuie respectate".

Acesta a mai spus că nu trebuie trecut cu vederea faptul că în timp ce PSD "dă lecţii pe Sănătate", foşti miniştri ai acestui partid sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Ce jeg a ajuns în fruntea țării! Funcția asta de premier pe la noi a devenit cam de nivelul unei primării din fundul moldovei.

    1. Ma lasi ?

      Toti sunt prosti vad la tine 

      Nu toti sunt prosti, din pacate multi din aia prosti au ajuns prea sus fiind folositi de altii. incurajez gandirea cu propriul creier. fara respectul de baza intre oameni, si apoi cel social fata de institutii, fata de demnitari, ci doar infantilul ba pe-a matii de la unul la altul doar pt ca e adversar politic o sa ajungem sa traim in triburi politice/de interese, carne de tun pentru altii.

      ... și șterge eticheta...^ ce jeg ^ !. ...Pune-o tu cititorule pe cea corectă.! Referirea era la (?) : Năstase zgâriatu' la gât, Ponta Mickey Mouse minciună lungă, Petrică ne-Român fiul lui Walter general sovietic, Boc Emil ( x 5 guv.) guverne...dar premier la Cotroceni Pavlov-(BĂSE.?), Dragnea prim-BARON al RO. , reprezentat prin : Sevill anchetata cu Belina, Grindeanu acum la ANCOM cu X 3 leafa Președintelui RO. , Mihai Tudose, Vasilica de Videle ( x 2 guv) semi-alfabetizata..] °°. °

      [.30 de ani pierduți cu acești guvernanți SUIȚI acolo de ~...in-APȚii de VOT ~, nu prin EFRACȚIE.!... cu trandafiri :1 fir sau 3 fire.. tot CIUMA ROȘIE cea PCR-istă.!!! Cu origine și iz...Moscovit-Leninist-Bolșev ică. Din 1946 au creat... Omu' nou {.OMU'--DOREL.} creier-bine-spălat , colmatat-cu-ideologie-roșie. Și iată ce au votat.!!.; acum PSD este pe marginea prăpastiei dar simpatizanții la_ locale și parlamentare _îl vor iar.! .. Greșesc eu omule.? Dorele.?  

      La OSIM..... Încă nu am înregistrat..{. Omu'-NOU=Omu'-DOREL.}.. Deci,liber la a-l " freca" cu > sau >....Da numa' sâ adîuge-zî..: Cu creier- bine-spălat, colmatat- cu-ideologie- roșie - bolșevică....! Altfel caut avocatul.!

      Între.." " cu > sau >" ". redacția a eliminat câteva cuvinte. Era vorba de : o bacXterie, un virTus, un miNicrob, un alt.. agent patogen (?).! ; Scuze nu cunosc regulile.

    Ce cetațeni citesc bursa....

    Pt multumirea lor , sa se voteze , psd are majoritatea....sa se dea liber la șpagă ?! 

    Bai NATIUNE! daca noi punem premier un neica nim eni,care in viata lui nu a muncit si decat a urlat si ultima data urla cu cine e GENERALUL! Oare cumva vrem dezvoltare si vorbiti voi NATIUNEA DE DREAPTA in care sunt si eu ce dezvoltam,cumva cu d-na Traila care ii facea CLISMA lu Basescu sau cu d-na Turcan care era cu KILU MEU lu Udrea.Despre ce vorbim? Siii apropoo cu un presedinte care cand vorbeste stie cu acesti PSDisti ,ziceti voi natiune ca pe langa prostie are si boala DOBITOCULUI FUDUL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb