LUDOVIC ORBAN: "E momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului"

S.B.
Politică / 1 iulie 2020

"E momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului"

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, că e momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului, din discursul SF care nu are nicio legărtură cu legităţile economice, în cadrul evenimentului de lansare a programului de relansare economică.

Ludovic Orban a declarat: "Vă anunţ că în curând vom primi aprobarea şi pentru schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor şi care nu sunt IMM-uri. O altă problemă pe care am constatat-o şi pe care încercăm să o remediem este fluiditatea circulaţiei banilor între companii. Am gândit o schemă prin care să asigurăm creditul comercial. E momentul ca liderii politici să iasă din mlaştina demagogiei şi populismului, din discursul SF care nu are nicio legărtură cu legităţile economice. Vremea când politicienii promiteau marea cu sarea şi ofereau praful de pe tobă trebuie să înceteze."

Acesta a mai declarat: "Din partea Guvernului trebuie să se audă vocea raţiunii. În perioada care va veni trebuie să vă spun limpede că investiţiile care se derulează de către Guvern, companiile statului se vor accelera, care trebuie să vină dintr-un management corect. Nu putem să dezvoltăm infrastructura atât timp cât o procedură de licitaţie durează şi 5 ani de zile. Guvernul şi administraţia trebuie să îşi schimbe mentalitatea, o administraţie care să accelereze toate procedurile necesare. Criteriul de evaluare a celui care lucrează în administraţia publică trebuie să fie eficienţa. Guvernul şi administraţia trebuie să fie un partener al mediului de afaceri.".

"Ne-am propus ca în maxim o lună de zile toate măsurile prevăzute în programul economic să fie implementate prin adoptarea tuturor actelor normative. Ne-am propus ca toate măsurile să fie uşor accesibile şi să fie disponibile digital.", a încheiat Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Prim ministru s-a trezit din mlastina in care colcaie toti politicienii !!!

    Uraaa si la gara cu toti angajatii pe baza de relatii !  

    Oare chiar crede cineva ca orb-ganistul de servici momentan va taia laba la amicii tariceni si dragneni ? 

    Visez si eu la o administratie corecta si competenta dar pina acuma visul e doar un cosmar !  

    Acest barbugiu penibil, n-are un leu sa treacă strada și nu poate mari pensiile și alocațiile nici măcar cu 10% dar a propus un plan megalomanic de 100 de miliarde de euro,

    Doamne ferește! 

    e timpul sa pleci acasa m--e pnl

    Bai ratatilor, penele-prelor, dracu va mai voteaza vreodata !

    PNT-CD scrie pe voi 

    Asta este ultima voastra zvacnire a voastra. 

    Daca nu o sa am pe cine sa votez, stau acasa, dar nu mai pupati voi vreun vot pe principiu "ca sa nu iasa PSD-ul" 

    Sunteti mai de rahatul-rahatului decat PSD (alt handel de partid).

    OARBA DUPA VOI !!! 

    Ati furat si inchis tot in tara asta, numai producem nimic, am ajuns o tara de consum. Ultimul bastion energia este la pamant pentru a putea face loc la importuri, mafioti si hoti ordinari. Ati vandut toate resursele naturale pe nimic (ca la africani), petrol, gaze, aur. Va bateti cu caramida in piept ca aplicati Green Deal, in schimb dati drumul la exploatarea aurului cu cianuri la Rovina Hunedoara. Bancile cu ajutorul statului au fost si sunt camatari, ati jecmanit acest popor cu fosila de Isarescu si Vasilescu, cea mai mare dobanda platita de acest popor (camatarie curata). Avem resurse, dar am ajuns sa le platim mai scump ca la austrieci, pai nu-i asa, ei au petrol si gaze, la fel si cu mancarea, ne aduc mancare de proasta calitate la preturi ca la ei. De la 1 iulie se liberalizeaza pretul la gaze, ce circ, iese Ministrul Economiei sa planga la televizor ca nu ieftinesc furnizorii gazul, pai nu o fi prosti, dupa ce au primit mai bine de 15 ani clienti gratis, in care nu au avut nicio concurenta si au facut cascaval cat cuprinde, acum vor trage si mai mult pe popor, pai de ce nu daca se poate. Politicienii si guvernantii corupti ne vor lasa sa fim jecmaniti, pentru ca nu exista concurenta, ati ghicit Consiliul Concurentei care ar trebui sa ne apere la fel ca alte institutii din tara va dormi sau isi va lua si el tainul. Mai tinenti minte ancheta Consiliului Concurentei in cazul pietii carburantilor, "surpriza" monopol Petrom peste 50%, masura cresterea concurentii, va dati seama ce masura, adica in traducere libera jecmanitii pe fraier ca suporta. La gaz avem doua companii care au monopol 90%, ce face Consiliul Concurentei sta cu Chiritoiu in frute, pe plaja pe Coasta de Azur si in barba lui isi spune "Ardetii pe fraieri". Va place votati in continuare PSD = PNL =sateliti (fragmente rupte din ei)= USL = UDMR = aceeasi mizerie. De 30 de ani acesti hoti si mafioti ne conduc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb