LUDOVIC ORBAN: "PNL poate câştiga alegerile din primul tur"

I.M.
Politică / 31 octombrie 2019

Ludovic Orban (Sursă foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursă foto: Twitter)

PNL poate câştiga alegerile prezidenţiale încă din primul tur, la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Târgovişte, preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informează Agerpres.

"Avem de câştigat o campanie. Bătălia în 2014 a fost o bătălie extrem de grea, ne-am luptat cu poştaşii care duceau pliante cu minciuna gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu şefii de post care nu ne lăsau să facem campanie şi care-i ameninţau pe români, ne-am luptat cu toate serviciile deconcentrate, ne-am luptat, practic, cu aproape întreg aparatul de stat şi cu toţi primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi le-a câştigat fără drept de apel în turul II. Vă cer ca în 2019 să câştigăm alegerile din primul tur, putem fără nicio problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni. Vă garantez că avem această capacitate de a le câştiga chiar la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, atât datorită faptului că preşedintele Iohannis este singurul candidat la Preşedinţie care are statura necesară, experienţa necesară şi capacitatea de a transforma în bine România, cât şi datorită organizaţiei extraordinare a PNL de aici şi care sunt convins că se va bate cu toată tăria pentru a câştiga alegerile în fiecare localitate", a afirmat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL se află la Târgovişte alături de Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidenţiale, şi mai mulţi lideri ai partidului, transmite aceaşi sursă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Dar ce cauta Pnl-ul in alegerile din toamna?

    Aloooo.... dnule prim ministru ... 

    1. Alo ,trezirea, nu alegerile prezidentiale sunt problema, acolo lucrurile sunt clare , ci alegerile parlamentare. Vreau sa va vad cum o sa guvernati si cum o sa va erodati cu un parlament controlat de Tariceanu, Ponta si PSD, care o sa va tina numai in mistouri si surprize. Bravo domnule Iohannis, geniala miscarea cu motiunea de cenzura ! Repetam decembrie 2016. Si va rog sa nu va mai enervati sa aruncati cu paltoanele pe masini ca da urat la televizor.

      Grindeanu tocmai a anuntat ca licitatia pt licentele 5G se va tine peste 6 luni. Cele 2 mld lei din vanzarea 5G erau prevazute sa intre in bugetul pe 2019 , asa ca aveti inca o gaura de acoperit in bugetul de anul asta. Nici nu va dati seama domnilor de la PNL dar mistourile au inceput deja. Ghinion, cum ar spune dl Iohannis.

      Si sa va mai dau o veste proasta, faptul ca PSD trage de timp cu votarea guvernului o sa va impiedice sa mai dati dividende pe sfarsit de an si o sa aveti si o groaza de TVA de platit. Sa va vad cum rezolvati problema cu deficitul. Ghinion , cum ar spune dl Iohannis. 

      Reciteste te rog.

      Europarlamentarele au trecut, nu ati fost la vot?

      Europarlamentarele sunt deja istorie. Si apropo de europarlametare, nu pot sa-l uit pe Iohannis cu fata desfigurata de bucurie „Romani, ati fost extraordinari !” si nici un cuvant de multumire pt sutele de mii din diapora care au stat si 12 ore la coada. Abia adoua zi s-a trezit si el sa le multumeasca celor din diaspora.

      Problema nu sunt europarlamentarele , nu sunt nici prezidentialele ci alegerile parlamentare din 2020. Si acolo se va repeta povestea din 2016 cu „guvernul meu” Ciolos care i-a dus pe Dragnea-Tariceanu la 59% in parlament. 

    Veti pierde alegerile pe mana lui Mircea Diaconu, fanfaronule Orban.

    Votati Diaconu, nu fudulul hot de case Iohannis care s-a cazat la hotelul Mandarin New York, cel mai scump hotel din America iar Macron s-a cazat la un alt hotel de trei ori mai ieftin, dar inca demn de un presedinte de tara. Iohannis este (...) cat un stalp de telegraf. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb