Magistraţii dau în judecată Ministerul Justiţiei

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 8 iulie 2009

Magistraţii de la Judecătoriile sectoarelor 1 - 6 şi de la Tribunalul Bucureşti au acţionat în judecată Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, solicitând anularea deciziei privind suspendarea plăţii sporului de stres, ce reprezintă 50% din salariul de bază.

Vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat, ieri, că acţiunea a fost introdusă la Curtea de Apel Bucureşti.

În plus, Laura Andrei a precizat că şi procurorii bucureşteni au dat în judecată conducerea Parchetului General, pentru acelaşi motiv.

Magistraţii din cadrul Judecătoriilor sectoarelor 1 - 6 ale Capitalei, de la Buftea şi Cornetu, precum şi cei de la Tribunalul Bucureşti au declanşat, ieri, un protest spontan, refuzând să intre în sălile de judecată, nemulţumiţi fiind de decizia Ministerului Justiţiei de a le reduce veniturile cu 50%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In sistemul juridic s-a primit destul nemeritat in raport cu alte sisteme care poarta responsabilitati la fel de mari.. Ar trebui pus punct privilegiilor lor absolut nejustificate. Sunt strigatoare la cer. Traiasca Stoica si casta pe care a creat-o. Creaza deliberat o harababura de nedescris in societate profitand de inamovibilitatie. Multi habar nu au ce contin legile si consecintele se vad cand lumea apeleaza la instantele internationale. Ar trebui sa plateasca ei daunele si nu contribuabilul roman. Personal desi nu am avut deloc de a face personal cu sistemul am ajuns involuntar sa cunosc o serie de lucruri pentru care ar merita sa fie pusi la zidul infamiei. Ce spor de stress se acorda celor pe care ii streseaza ei cu nonsalanta datorita incompetentei. Afirma ca sunt aglomerati, dar aglomeratia este creata cu bunastiinta prin complicitatea tacita procurori, judecatori si avocati. Cum explica ajungerea in instanta a atator dosare care sunt respinse cu usurinta datorita numeroaselor vicii, dece se amana procese pe banda rulanta, dece apar solutii contradictorii pe aceleasi dosare si cu aceleasi probe la instante diferite si se poate continua la nesfarsit lista reprosurilor care se pot documenta foarte usor numai cu informatia disponibila pe internet si massmedia. Noi oamenii de rand ar trebui sa cerem ferm sa se incheie o data cu dreptatea pe care si-o acorda singuri. Ar trebui sa-le judecam noi cetatenii de rand, un hulit Tribunal al Poporului, daca cererile lor se justifica sau nu. Massmedia ar trebui sa prezinte detaliat aceste aspecte si sa ne spunem parerea toti cei care nu traim in huzurul lor; sa nu hotarasca ei pentru ei. Sa se termine cu balciul pe care il genereaza. Ignora cele mai elementare reguli de bun simt si sociale. Efectiv sunt indignat si revoltat de dispretul pe care l-a manifestat Valeriu Stoica fata de restul cetatenilor acordand drepturi peste drepturi in sistemul juridic. Dispretuiesc sistemul lor care isi bate joc efectiv de oameni. Sunt total de acord si sprijin decizia Ministerului Justitiei, desi nu pot afirma ca apreciez in mod deosebit activitatea sa. Vrem dreptate, dar nu asa cum si-o vor ei, cei enumerati in articol, caci aceea numai dreptate si echitate nu este.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb