MARCEL CIOLACU: "Am trecut şi în programul de guvernare că facem o optimizare a PNRR"

G.B
Politică / 1 februarie 2022

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că în programul de guvernare este trecut faptul că se va face o optimizare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, potrivit Agerpres.

"Am trecut şi în programul de guvernare că facem o optimizare a PNRR. Este scris în programul de guvernare. Din câte ştim cu toţii, am aflat că pierdem 2 miliarde de euro de la PNRR nu din împrumut, din granturi. Nu credeţi că va fi o discuţie la Comisie de unde se pierd aceşti bani? Asta înseamnă că este o oportunitate de a discuta cu Comisia. Un program nu mai are finanţarea pe care am ştiut-o. Nu e normal că se discute la Comisie acest program, ţinând cont că s-au pierdut 2 miliarde?", a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă ar putea exista o renegociere a PNRR, în contextul în care PSD îşi doreşte creşterea pensiilor.

El a adăugat că încă nu s-a discutat în coaliţia de guvernare despre o majorare a pensiilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Un mare fîs.

    Veti merge si voi pe drumul stabilit de Johanis. 

    Vs veti scuza ca nu ati putut face, din cauza ca nu sunteti singuri... 

    Un mare fis si oameni fara coloana.

    Veti ramane in istorie ca submediocri, in cel mai bun caz, iar liberalii, ca vanzatori 

    1. si noul psd cu ciolacu sint la fel de vanzatori ca si pnl . psd joaca teatru si face pe mironosita , ca ar vrea sa faca bine dar nu este lasat de lupul cel rau . eu unul sint dezgustat de cat de prosti ne iau . nu vor nici psd si nici pnl sa faca nimic , sint pusi pe sabotarea economiei , uitati-va pe facturile de energie daca nu ma credeti .

      DOMNULE CIOLACU. Credeti ca romanii sunt atat de prosti incat sa nu inteleaga jocul pe care dumneavoastra cu PSD il faceti,spunand pe toate drumurile ca PSD ar vrea sa le faca bine romanilor,dar nu poate din cauza opuneri oricaror masuri care sa fie in ajutorul MAJORITATII romanilor care au ajuns mai rau ca pe timpul lui CEAUSESCU.? Va inselati. Dupa ce IOHANNIS,s-a URINAT pe CONSTITUTIE si a DECRETAT de la sine PUTERE ca el este PUTINUL Romaniei si a adus la Guvernare COALITIA PNL-USR care a devenit TARFA EUROPEI,PSD care erea in OPOZITIE,a inceput sa verse lacrimi de crocodil pe umerii MAJORITATII populatiei din Romania,care in doi ani s-a trezit ca traieste un COSMAR mai mare decat il suporta Tari ca si COREEA de NORD si alte popoare din lumea a treia in care DEMOCRATIA a disparut si s-a INSTAURAT DICTATURA TARFELOR. Azi,cand sunteti la Guvernare,faceti un CIRC de doi lei si in loc sa aplicati MASURI de crestere a nivelului de trai al MAJORITATII Romanilor,va plangeti ca nu sunteti lasati de PESTII TARFELOR fostului Guvern, de frica PESTILOR care ii scoate la PRODUS adica UNIUNEA EUROPEANA. Pai daca in fata Europei,PSD,si-a dat si el pantalonii jos si traieste si el din PROSTITUTIE de DRAGUL lui STANISEV si TIMERMMANS,de ce va lasati VIOLATI. Vedeti cumva ce se intampla cu TARA si ROMANII,care sunt UMILITI de niste MASURI DRACONICE care le face viata un CALVAR prin care fosta GUVERNARE a predat TARA cu ROMANI cu tot STRAINILOR.? Sa vedem cateva masuri pe care acum cand sunteti la PUTERE le poate lua PSD,fara sa mai tina cont de DEMOLATORII ROMANIEI,adica PNL,iatale. TRECETI la PLAFONAREA PRETURILOR ABERANTE aduse pe capul Romanilor de cei de DREATA la ENERGIE,ALIMENTE si CARBURANTI care daca vor continua asa ,vor duce TARA si pe ROMANI in FALIMENT.Lasati DRACU ABERATIILE lui CATU care nu doreste RIDICAREA NIVELULUI de TRAI al MAJORITATII ROMANILOR prin MARIREA SALARIILOR si PENSIILOR,vezi doamne pentru a face iNVESTITII. Pai in doi ani de GUVERNARE,PNL si USR,nu au facut nici o INVESTITIE ba mai mult aui DISTRUS si alte CAPACITATI de PRODUCTIE si au INCHIS MII de FIRME ROMANESTI adica IMMURI care ereau Romanesti in timp de MULTINATIONALELE se poarta in ROMANIA ca ADEVARATII STAPANI ai TARII. Domnuler CIOLACU,lasati TEATRUL IEFTIN,daca PNL se OPUNE RIDICARII NIVELULUI de TRAI al ROMANILOR,aratatile ROMANILOR MASURILE pe care PSD doreste sa le IMPLEMENTEZE si IESITI de la GUVERNARE si am mai spuso,TAIATI RAUL de la RADACINA. SUSPENDATI-L pe IOHANNIS si treceti la ORGANIZAREA de ALEGERI ANTICIPATE si SCAPATII pe ROMANI de acesti TRADATORI.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb