Marcel Ciolacu anunţă plângere penală împotriva PNL

A.P.
Politică / 5 august 2020

MARCEL CIOLACU

MARCEL CIOLACU

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineaţă un atac dur la adresa PNL, pe care îl acuză că vrea să devină "un partid-stat". De asemenea, el a transmis că PSD va face plângere penală la DNA împotriva reprezentanţilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democraţi sunt şantajaţi să treacă la PNL, scrie Digi24.

"Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN - la PUŞCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare!", afirmă Ciolacu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Liderul interimar al PSD mai spune că "nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!"

"Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat. Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape", adaugă el.

Marcel Ciolacu îi adresează şi o întrebare preşedintelui: "De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?"

"PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", a anunţat preşedintele interimar al PSD.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Domnule CIOLACU. LASA VRAJEALA. ROMANII,asteapta sa depuneti MOTIUNEA de CENZURA pe 14 august . Cum iti inchipui ca JUSTITIA care ii PUPA PULPANUL si CONDURUL lui IOHANNIS o sa dea curs unei plangeri penale impotriva "GUVERNULUI SAU".!

    Legile care reglementează tot!!!

    Cine este domnule presedintele Camerei Deputatilor, cine este la senat, cine face legi in Romania. Faceti legi, si apoi iar legi, si legi si pentru nelegiuitii legilor, si ..pana cand duduienii galbeni si rosii si verzi vor fi poveste. Degeaba ne spuneti noua, nu noi suntem la butoane. Iar justitia este oarba fara legi. Ce putem face noi.

    Daca stati acolo si va fac legile cei din guvern, asa ca Ciolos, cu L223, iar voi va faceti ca nu vedeti, macar nu mai iritati lumea.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb