MARCEL CIOLACU, DESPRE LIVRAREA DE ARMANENT:  "România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică"

G.D.
Politică / 28 aprilie 2022

Sursa foto: www.facebook.com/ Marcel Ciolacu

Sursa foto: www.facebook.com/ Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat, astăzi, la sediul partidului, despre posibilitatea ca România să livreze armament Ucrainei, că România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică, şi de aceea s-au făcut aceste deplasări, pentru a oferi mai mult ajutor, conform News.ro.

"A fost această discuţie, cum este normal să o avem, în primul rând să existe şi un cadru legislativ şi să vedem şi evoluţia din Ucraina", a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă suntem pregătiţi să livrăm armament către Ucraina, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: "Sunt ferm convins că România este pregătită, dacă vom intra într-o astfel de etapă şi vom lua o astfel de decizie. România este pregătită, de aceea s-au făcut aceste deplasări, să oferim mai mult ajutor, să punem la punct anumite aspecte care nu se puteau decât prin întâlniri face to face şi, dacă va fi nevoia, România va lua o astfel de decizie".

Despre tipul de echipament care ar putea să fie trimis în Ucraina, Ciolacu a precizat că nu a discutat cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu, dar "România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică". "Părarea mea este că România este pregătită în acest moment", a mai spus el.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Adica, ne spune securistul bronzat, "România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică", ca sa devina tinta sigura in fatza Ursului rusesc! Vai de mama noastra, la ce ne-asteapta cu astia!

    Nu ne băgați în război, nebunilor !!!

    Cristos a Inviat ! Deoarece dnul Ciolacu persista cu aceste declaratii (categorit urmarite de toate ambasadele) si nu tace nici macar dupa recentele declaratiei ale Rusiei va rog sa faceti un sistem de vot pt cititorii dvs (cum a fost cu Cine invinge ) . Intrebarea sa sune asa : avind in vedere declaratiile Rusiei recente si incadrarea acestor livrari ca act de razboi cu Rusia ....deci votati daca sunteti de acord ,sau nu, sau va abtineti cu livrarile care pot atrage represalii ! Chiar daca Rusia pina acum s a abtinut de la actiuni care puteau sa declanseze un razboi ,daca chiar e sa inceapa razboiul ,cu NATO ...cam unde le ar fi cel mai aproape rusilor sa loveasca intial ?! In ultimii 32 de ani PSD (si avatarurile sale) au fost la guvernare in cea mai mare parte a timpului . Politicile lor privind marile privatizari din energie ,marile contracte de autostrazi ,modificarile codurilor fiscale si penale ,de procedura penala etc ... rabdam toti consecintele si suntem toti martori la incapacitatea coalitiei cu PSD majoritar sa rectifice legislatia . PSD nu are caderea morala sa adopte masuri care pot antrena riposta militara de la Rusia in acest context : nici prin Geoana si nici prin Ciolacu . mai bine sa introduca procedura de revocare pt fiecare parlamentar ,ca sa putem sa i votam afara ,in caz ca nu inteleg importanta momentului ! Sau alegeri anticipate si sa si faca fiecare platforma candidatii daca vror sau nu razboi cu Rusia , ca sa avem si noi un cuvint de spus ! Reamintesc tuturor ca sprijinul militar si financiar pt Ucraina din partea Americii vine prin ordine executive Biden ! In toamna sunt alegeri mid term ,democratii pierd usoara majoritate si e posibil ca presedintele Biden sa nu mai poata acorda sprijin direct .

    1. Bursa ar fi bine să o preia având în vedere că a informat corect și echidistant cu privire la războiul din Ucraina.

      Mai mult, intr-o tara normală, intr-o lume care pretinde ca e democrată , înarmarea unei țări aflate în plin război ar trebui să facă obiectul unui referendum, dată fiind posibilitatea cât se poate de reală de escaladare a situației din Ucraina intr-un război nimicitor pentru toți!

      Dar s-ar părea că jocurile sunt făcute. Nu va mai conta cine e vinovatul, cine a fost primul. 

      Il cumparam scump si-l dam gratis.Noi vom ramane cu MIG-urile.Ucraina are mai multe aeronave decat Rusia,in teatru de razboi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb