MARCEL CIOLACU: "După ce a ratat toate ţintele de vaccinare, premierul Cîţu se preface că nu înţelege de ce"

S.B.
Politică / 28 iulie 2021

"După ce a ratat toate ţintele de vaccinare, premierul Cîţu se preface că nu înţelege de ce"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că, după ce a ratat toate ţintele de vaccinare, premierul Cîţu se preface că nu înţelege de ce. Marcel Ciolacu vorbeşte despre eşecul campaniei de vaccinare, survenit din lipsa de comunicare, dintr-o stratege greşită, dar şi din faptul că vaccinul nu ajuns în zonele rurale, informează news.ro.

"După ce a ratat - big time - toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce", a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta consider că, "dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în faţă".

"România este neguvernată de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în echipa câştigătoare! Pentru că voi faceţi la Guvern documente de partid şi împărţiţi banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mişca un deget pentru vaccinare şi pentru pregătirea ţării de un posibil val 4 al pandemiei", a mai scris Ciolacu.

Acesta acuză Gvernul şi pentru campania de comunicare pe tema vaccinulu, considerate greşită: "V-aţi pus voi - marele Brad Pitt în mizerie şi cu Raluca Turcan von Brukenthal - în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceţi campanie pentru Congres. I-aţi speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd".

"Aţi oprit vaccinul la graniţa marilor oraşe şi nu v-a păsat absolut deloc că există şi o Românie rurală, care avea nevoie de o strategie diferită! Mai mult, NU aţi făcut niciun fel de parteneriat cu administraţiile locale; nu le-aţi dat nicio atribuţie primarilor în afară să îi cocoşaţi, ca şi anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi şi la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi şi noi restricţii absurd", a mai scris Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu i-a dat, marţi, replica liderului PNL Ludovic Orban, care a afirmat că cine a stabilit ţinte legate de campania de vaccinare trebuia "să le urmărească".

"Aş fi vrut, de fapt, să aud mai mult despre ce a făcut domnul Ludovic Orban pentru campania de vaccinare, ce resurse a folosit în Partidul Naţional Liberal pentru campania de vaccinare, cât s-a implicat ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru campania de vaccinare. Asta aş fi vrut mai mult să văd", a afirmat primul ministru, menţionând că l-a "mâhnit" declaraţia lui Orban.

"Campania este pentru a salva vieţi şi de aceea m-a mâhnit această declaraţie a domnului Orban. Aici nu este o joacă politică", susţine el.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Psd -ul a făcut tot ce a putut sâ reducă vaccinarea...

    Patrioți , au făcut rău țării....nu puterii 

    foarte bine prostule ca le-a ratat , chiar nu vezi ca romanii nu vor asa ceva ? ingramaditule ! va pregatiti sa veniti cu muhaielele voastre , alde , rafila , care sa stea pe telefon toata ziua cu tedros sa-l intrebe ce restrictii sa mai puna ? sau cu cercel care sa ne spuna sa ne punem cate 5 masti una peste alta si care mai de care mai tuguiata ? bah , de ce n-ai dat la facultatea de prosti , ca ieseai sef de promotie !

    Ratarea de care vorbeste , a fost pe placul a 70% dintre romani , da , nu cred ca intelege !

    De ce?Din cauza voastra,ati uitat ce conspiratii inventati ca virusul nu exista,indemnnati cetatenii sa nu poarte masca etc.etc.etc.etc.

    In 2024 va fi pentru prima oara in viata mea cand voi vota PSD, din 1990 incoace ; sunt dezamagit si de USR si mai ales de PNL, cocoana turcan este rusinea penelista absoluta , alaturi de mascariciul national rares bogdan !

    De haimanalele si japitele sosocare circul de stat are nevoie, iar daca fostele lichele din preajma lui dragnea si dancila nu se intorc, PSD poate conta pe votul mei , al familiei si al prietenilor mei !  

    Jos palaria si domnului Rafila, iar daca il vor propune pe domnul Geoana la presedintie, PSD castiga tot !

    Domnul Ciolacu are bun simt si daca vor readuce valorile social -democratiei va fi i regula ! 

    1. huoooo , analfabet functional ! stupid puber !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb